Buitenspeelgoed Games en Elektronica Speelgoed van het Jaar 2018

Lasergamespel Recoil – lasergamen met je smartphone

Lasergamespel Recoil – lasergamen met je smartphone 13 juni 20182 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Recoil lasergamespel

We hebben een leuk nieuwtje voor de echte ‘tech toys’ fans! Ben je gek van lasergamen en van Call of Duty? Dan is dit echt wat voor jou! Eind juni komt de speelgoedfabrikant Goliath met een geavanceerd lasergamespel. Je stapt de deur uit en kunt met maximaal 16 spelers het tegen elkaar opnemen in verschillende missies. Ben je benieuwd naar het lasergamespel Recoil? Lees dan snel verder!

Wat heb je nodig voor het lasergamespel Recoil?

lasergamespel RecoilDe opzet is eenvoudig, je kunt al aan de slag met de Recoil startersset. Deze startersset bevat een Wifi-Hub en twee RK Spitfires. Verder heb je Recoil wapens en accessoires nodig. Elke speler kan in zijn wapen een smartphone steken waarop een app is geinstalleerd. Vervolgens moet je verbinding maken met de Wifi-Hub. Dit kan tot 16 spelers in een omtrek van 150 meter.

Hoe werkt het Recoil lasergamespel?

Door het ingebouwde netwerk wordt er geen gebruik gemaakt van het mobiele datanetwerk. De game start via de app door middel van GPS en Bluetooth. Elke speler ziet vervolgens op zijn smartphone waar de tegenstanders zich bevinden, een levensbalk, het aantal beschikbare kogels en andere details die je kunt gebruiken om het spel te winnen.

lasergamespel Recoil

Alle beschikbare wapens beschikken ook over het zogenaamde fore-feedback, waardoor je de terugslag voelt bij het schieten. Plug je oordoppen in je smartphone, dan wordt er een extra dimensie toegevoegd aan het spel. Door het positionele 3D-geluid hoor je waar het vijandelijk vuur vandaan komt en kun je tevens met je teamgenoten communiceren. Ben je fan van Call of Duty? Dan herken je ook de verschillende spelvarianten wel: Team Deathmatch, Free for All en Search & Destroy.

lasergamespel Recoil

Wapens & accessoires

Naast de starterset zijn er ook verschillende wapens los te kopen. De RK-45 en de grotere SR-12 Rogue. Maar je hebt natuurlijk ook de Frag Grenade nodig, hiermee blaas je jouw tegenstanders in een bepaalde omgeving op! Heel handig dus.

lasergamespel Recoil

Gaan jullie het lasergamespel Recoil proberen? 

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.