Baby en Peuter Favoriete speelgoed

Het favoriete speelgoed van Jasmijn (2 jaar)

Het favoriete speelgoed van Jasmijn (2 jaar) 8 augustus 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Jasmijn is de 2-jarige dochter van Nicole, één van de oprichters van Alles Over Speelgoed. Jasmijn is het zusje van Spencer (4). Je hebt al eerder over zijn favoriete speelgoed kunnen lezen op Alles Over Speelgoed. Jasmijn hebben jullie net als Spencer geregeld voorbij zien komen op de site bij het testen van speelgoed!

Speelgoed voor een meisje van 2 jaar

1. Duplo

Duplo is thuis al jaren populair. Spencer speelt er heel graag mee en ook Jasmijn bouwt enthousiast mee. Haar favoriete Duplo zijn de Mickey Mouse sets. Jasmijn is sowieso helemaal idolaat van Minnie Mouse, dus Minnie komt eigenlijk in alle soorten en maten hier terug in huis.

2. Ring werpen

Deze houten speelset heb ik ooit gekocht bij de Lidl en is favoriet hier thuis. Ringwerpen is best heel lastig, maar dat weerhoudt onze kids niet om het toch te blijven proberen. Ze gaan uiteraard wel steeds dichter bij het poppetje staan om zo te kunnen scoren 😉 Jasmijn vindt het ringwerpspel helemaal fantastisch en is er altijd druk mee in de weer.

3. Poppen, Barbies en Knuffels

Cry Babies Lala

Jasmijn is een stoere kleine meid, maar kan ook heerlijk tutten met poppen en knuffels. Deze Cry Babies Lala is ze erg druk mee en ook heeft ze een paar Barbies. Ze vindt het leuk om de haartjes van de poppen te kammen en ze aan en uit te kleden. Ze heeft ook een flinke verzameling knuffels waar ze lief mee kan spelen.

4. Dora Lotto

Naast Minnie Mouse is Dora Jasmijn haar grote liefde. Ze heeft Dora boekjes en een Dora pop, maar haar lievelings Dora item is Dora Lotto. Ik heb deze ooit voor 2 euro bij de kringloop gekocht voor ons zoontje (hij was ook een hele grote fan van Dora) en sindsdien is het een hit hier thuis. Het is een heel simpel en toegankelijk spel, ideaal voor jonge kinderen om bijvoorbeeld woordjes mee te oefenen.

5. Woezel en Pip Picknickset

En tot slot de Woezel en Pip Picknickset. Deze hebben we gekocht om mee te gaan op vakantie en sindsdien is het een favoriet hier thuis. Jasmijn vindt het sowieso fantastisch om thee te zetten voor iedereen die ook maar in de buurt is en met deze picknickset kan ze helemaal haar gang gaan. De set bestaat uit een mandje, een kleedje, 4 kopjes en schoteltjes, 4 vorkjes en 4 lepeltjes. Superleuk om mee te nemen op reis, maar ook gewoon leuk voor thuis als het tijd is om te lunchen met alle poppen en knuffels!

Naast dit speelgoed is ze gek van kleuren en vindt ze auto’s helemaal geweldig. Eigenlijk kan ze zich vooral wel goed mee vermaken, ze speelt graag samen met haar grote broer. Mijn speelgoedtip? Koop een heleboel tweedehands! Spelletjes kun je in kringloopwinkels vaak nog in goede staat kopen!

Leestip: 10x het leukste cadeau voor een kind van 2 jaar!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.