Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Review: Cry Babies Lala, de pop die echt huilt

Review: Cry Babies Lala, de pop die echt huilt 29 mei 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Cry Babies Lala

Onze dochter Jasmijn (2) begint een beetje interesse te krijgen in poppen. Onlangs kochten we een Cry Babies Lala pop voor haar. Deze pop kan echt huilen!

Cry Babies Lala

Cry Babies zijn een product van IMC Toys. Het zijn poppen met een kenmerkend gezicht met grote ogen. De pop heeft een schattig pakje aan. In ons geval een groen met roze onesie met hartjes. Er zijn ook nog twee andere versies van de Cry Babies beschikbaar: Lea en Coney. Deze hebben een andere outfit aan en een andere kleur haar. Lala heeft paars haar. De Cry Babies worden aangeraden voor kinderen van 2 jaar en ouder.

Cry Babies Lala

Huilen

En ze heten natuurlijk niet voor niets Cry Babies. De poppen kunnen namelijk echt huilen. In het hoofd zit namelijk een reservoir waar water in kan. Als de pop gaat huilen, komen er echte tranen uit haar ogen. De baby moet vervolgens getroost worden. Dit kan door het speentje in haar mond te doen of haar op haar rug te leggen. Haal je het speentje weer uit haar mond? Dan begint ze weer te huilen. Ze maakt ook geluid erbij, vrij realistisch geluid van gehuil.

Cry Babies Lala

Ons oordeel

Zodra we de pop in de winkel zagen staan, was onze dochter gelijk verkocht. “Mama kijk! Baby, baby!” We hebben Cry Babies Lala met flinke korting kunnen kopen in een Intertoys die dicht gaat. En sindsdien zijn baby en Jasmijn dikke vriendinnen. Gelukkig kan de baby wel tegen een stootje, want Jasmijn sleept haar geregeld aan de staart van het pakje de kamer door. Ze vindt het prachtig als de baby ophoudt met huilen omdat ze de speen in haar mond krijgt.

Cry Babies Lala

Ze probeert de pop ook eten te geven en vraagt af en toe ook of de Cry Babies Lala een schone luier moet. De pop is hier thuis dus erg populair. Ik doe er maar heel zelden water in, maar ook zonder dat vindt ze het prachtig. De pop ziet er dan ook superschattig uit met die grote ogen en de schattige kleurtjes.

Is jouw kind gek van poppen en knuffels? Lees hier meer over Plushbrush.

Cry Babies Review

21.99
8.8

Kwaliteit

9.0/10

Speelplezier

9.0/10

Prijs

8.5/10

Pros

  • Ziet er schattig uit
  • Kan echt huilen
  • Kan wel tegen een stootje

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.