Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Plushbrush – de haarborstel en knuffel in één

Plushbrush – de haarborstel en knuffel in één 23 september 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Plushbrush speelgoed

De Plushbrush is het nieuwste vriendinnetje van Fenna. Sinds wij Kitty de Kat in huis hebben gaat ze overal mee naartoe. Ze heeft er al een aantal dagen op de basisschool op zitten en slaapt elke avond bij Fenna in bed. Wat de Plushbrush zo speciaal maakt? We vertellen het jullie vandaag!

Wat is een Plushbrush?

Plusbrush Kitty

Mocht je denken wat is een Plushbrush? De Plushbrush is een haarborstel met een knuffeldier erbovenop. Heeft jouw kindje een hekel aan het moment waarop het haard geborsteld moet worden? Is het gillen geblazen bij elke klit in het haar? In dat geval kan dit knuffeltje met haarborstel hulp bieden. De knuffeldieren geven de kinderen een vertrouwd gevoel, haren borstelen wordt gezien als speeltijd. En spelen is natuurlijk leuk!

De voordelen van de Plushbrush

De knuffelige haarborstel is heel gebruiksvriendelijk. Op een eenvoudige manier verwijder je knopen en klitten met gemak. De puntjes van de haarborstel bevatten zachte bolletjes waardoor het borstelen geen pijn doet aan de hoofdhuid.

Plushbrush - haren kammen

Het borsteltje is heel makkelijk te scheiden van de knuffel, zo is de knuffel makkelijk te wassen en de borstel eenvoudig te reinigen. Verder is deze haarborstel geschikt voor ieder haartype en te gebruiken bij nat of droog haar.

Welke knuffeltjes heb je allemaal?

Fenna is helemaal fan van Kitty de kat, maar het assortiment bestaat uit meer knuffeltjes met haarborstel. Zo heb je ook Rovi de hond, Porky het varkentje, Starlet de eenhoorn en Manchu de panda. Allemaal knuffeltjes die het makkelijker maken om het haar te kammen, ideaal.

Plusbrush assortiment

Wat vinden wij van de Plushbrush?

We hebben het al een aantal keer gezegd, maar Fenna is fan! Elke ochtend gebruiken we Kitty de kat om haar haar te borstelen, maar daarnaast gebruikt Fenna de haarborstel nog veel vaker. Al haar knuffels worden ook regelmatig even geborsteld en ze slaapt elke avond met het knuffeltje. Kitty de kat heeft al meerdere bezoekjes aan de basisschool gebracht, waar ze bij meer kinderen in de smaak valt. Verder is zowel de knuffel als de haarborstel van goede kwaliteit. De haarborstel verwijder je eenvoudig, dus kan het knuffeltje ook regelmatig gewassen worden, wat bij knuffels zeker aan te raden is! Het is een multifunctionele knuffel, heel handig!

Plushbrush

€12,95
7.8

Prijs

7.5/10

Kwaliteit

8.0/10

Speelplezier

8.0/10

Pros

  • Multifunctioneel
  • Uitwasbaar
  • Kindvriendelijk

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.