Televisie & film

Filmrecensie | Casper en Emma op jacht naar de schat

Filmrecensie | Casper en Emma op jacht naar de schat 28 mei 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Casper en Emma op jacht naar de schat

Vanaf morgen (29 mei 2019) draait de nieuwste film van Casper en Emma in de bioscoop! Onze 4-jarige dochter is helemaal gek van Casper en Emma en was door het dolle heen toen wij de film al eerder mochten bekijken! We vertellen jullie vandaag meer over de nieuwe bioscoop film Casper en Emma op jacht naar de schat!

Wie zijn Casper en Emma?

Ken je Casper en Emma nog niet? Dan vertellen we je graag meer over deze leuke kleuters! Casper en Emma heten eigenlijk Karsten en Petra. Deze leuke serie komt namelijk uit Noorwegen, maar is ook heel populair in Nederland. Deze twee kleuters beleven de leukste avonturen en dit is terug te zien in diverse films. Vorige jaar draaide nog de film Casper en Emma op maken theater in de bioscopen en dit jaar is het de beurt aan Casper en Emma op jacht naar de schat!

Casper en Emma op jacht naar de schat

Casper en Emma op jacht naar de schat

Het is zomer en Casper en Emma mogen de vakantie doorbrengen in het strandhuis van opa! En dat vinden ze maar al te leuk, ze gaan zwemmen, krabben vangen en zandkastelen bouwen. En tijdens het spelen op het strand vinden ze ook nog eens een oud kistje met een mysterieuze rebus. Het gevonden kistje blijkt te zijn begraven door opa en goede vriend Alfred, maar liefst 65 jaar geleden! Al 65 jaar heeft opa zijn vriend niet meer gezien en dat vinden Casper en Emma heel verdrietig.

Mevrouw Konijn en Welpje

Maar gelukkig is daar de rebus om op te lossen om de schat te vinden. Het is het begin van een leuke en leerzame schattenjacht waarbij Mevrouw Konijn en Welpje ook helpen met zoeken. De schattenjacht eindigt met een grote verassing en een belangrijke boodschap!

Wat vinden wij van de film?

Mijn 4-jarige dochter heeft vaak nog niet het geduld om een film helemaal af te kijken, maar bij Casper en Emma op jacht naar de schat is dit wel gelukt! Ze zat van begin tot eind helemaal in de film, die 74 minuten duurt. Ook haar broer (6 jaar) heeft van de film genoten! Zoals we van Casper en Emma gewend zijn beleven ze de leukste avonturen, maar niet zonder er ook iets van te leren. En ook in deze film zit een hele belangrijke boodschap. De schat bestaat namelijk niet uit een kist vol gouden munten zoals Casper en Emma hoopten, maar uit iets veel mooiers!

Casper en Emma

De kinderen krijgen bij het zien van deze film een hele belangrijke boodschap mee, iets wat heel belangrijk is in het leven: vriendschap! Als je een Casper en Emma fan in huis hebt dan is deze film echt een aanrader! Deze film is leuk voor het hele gezin, geschikt voor alle leeftijden.

Hebben jullie Casper en Emma op jacht naar de schat al gezien?

Ook leuk om te lezen: Deze zomer in de bioscoop: Toy Story 4

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.