Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Spellen en Puzzels

Review | Monopoly Junior Elektronisch Bankieren

Review | Monopoly Junior Elektronisch Bankieren 31 augustus 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Monopoly Junior Elektronisch Bankieren Review

Monopoly Junior Elektronisch Bankieren is de nieuwe hit hier in huis! De normale Monopoly Junior viel al goed in de smaak, maar betalen met pasjes (net als papa en mama) is natuurlijk veel stoerder. Toen Jamie en Fenna het spel ontdekte in de speelgoedwinkel was er geen ontkomen aan. Mogen wij dat spelletje alsjeblieft mama?

Monopoly Junior Elektronisch Bankieren

Bijna iedereen is wel bekend met het spel Monopoly voor volwassen, maar wist je dat je ook diverse Monopoly Junior varianten hebt voor kinderen? Het klassieke Monopoly spel is in kindereditie uitgebracht in verschillende varianten! Wat dacht je van Monopoly Junior Frozen of Monopoly Junior Cars? Beide zijn de klassieke bordspellen met Monopoly geld. Deze klassieke versies zijn echter in een nieuw jasje gestoken: Monopoly Junior Elektronisch Bankieren. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van geld, maar pasjes. Deze pasjes gebruik je om vakjes te kopen, huur te betalen of om geld te ontvangen.

Wat krijg je bij het spel?

Monopoly Junior Elektronisch Bankieren InhoudHet spel bevat alle benodigdheden op de bankbiljetten na, in dit geval krijg je er pasjes bij. In de doos vindt je een speelbord, bankautomaat, een dobbelsteen, 4 bankpasjes, 4 pionnen, 20 kanskaarten, 48 ‘verkocht’ bordjes en de spelregels.

Hoe werkt het spel?

Het spel is heel eenvoudig! Het werkt hetzelfde als alle andere Monopoly spellen. Je gooit met een dobbelsteen om je pion te verplaatsen. Kom je terecht op bijvoorbeeld de ijssalon, dan kan je deze kopen. Is dit vakje al verkocht? Dan betaal je huur aan de eigenaar. Kom je op het kans vakje, dan pak je een kanskaart. En pas op! Ook in deze editie van het Monopoly spel kan je in de gevangenis belanden!

Wat maakt Monopoly Junior Elektronisch Bankieren anders?

De naam van het spel zegt het natuurlijk al, het bankieren. Bij het originele spel betaal je met bankbiljetten. In dit geval heb je een bankautomaat en pasjes nodig. Wil je iets kopen? Je steekt je bankpas in de bankautomaat en geeft aan hoeveel je moet betalen. Vervolgens druk je op de blauwe knop en de betaling is voldaan.

Monopoly Junior Elektronisch Bankieren

In het scherm zie je hoeveel geld je nog op het pasje hebt staan? Iemand anders betalen? Ook dat is geen probleem! Je stopt wederom je pasje in de bankautomaat en geeft aan hoeveel je moet betalen, je drukt op de rode knop. De speler aan wie je moet betalen steekt vervolgens de pas in de bankautomaat en ontvangt het geld. De groene knop gebruik je als je langs start komt. Heel eenvoudig!

Ook leuk: Monopoly – de valsspelers editie

Wat vinden wij van het spel?

Het spel valt hier ontzettend goed in de smaak. De kinderen maken maar al te graag gebruik van de bankautomaat! Bankbiljetten aan een andere speler betalen of even snel een pasje gebruiken? Onze kinderen weten het wel! En hoe ideaal, een Monopoly spel waar je niet hoeft te stoeien met het verdelen van verkreukelde bankbiljetten!

Monopoly Junior Elektronisch Bankieren Ervaring

Verder blijft Monopoly Junior Elektronisch Bankieren een heel leerzaam spel. Tellen, rekenen en kleuren herkennen, het komt allemaal aan de beurt. Voor jonge kinderen dus heel leerzaam. Op de doos staat  dat het spel te spelen is vanaf 5 jaar oud. Onze 4-jarige dochter speelt het ook gewoon mee, dus wat ons betreft geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Hebben jullie Monopoly Junior Elektronisch Bankieren al eens gespeeld?

Monopoly Junior Elektronisch Bankieren

€24,95
9

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Speelplezier

9.0/10

Pros

  • Geen bankbiljetten die verkreukelen
  • Goede kwaliteit
  • Eindeloos speelplezier
  • Educatief
  • Eenvoudig

Cons

  • Batterijen nodig

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.