Televisie & film

Paw Patrol Live! naar Nederland en België

Paw Patrol Live! naar Nederland en België 30 augustus 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Paw Patrol Live

Wil je jouw helden van Paw Patrol live in het theater zien?! Dat kan volgend jaar zomer! Dan komt namelijk de succesvolle, internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race‘ naar Nederland en België. Van Hoorne Entertainment brengt de enorm populaire pups, bekend van Nick Jr., van eind juli tot begin september 2019 naar een selectief aantal grote theaters in Nederland.

Paw Patrol Live

Klaar voor actie?! Na het grote succes van de serie Paw Patrol op tv kan het niet uitblijven: voor de allereerste keer staan de ongekend populaire Paw Patrol Pups in de Nederlandse en Belgische theaters. In de spectaculaire familieshow ‘Paw Patrol Live! – De Grote Race’ nemen de heldhaftige Pups het publiek mee op een spannend, muzikaal avontuur.

In ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Internationaal succes

Victor Coolman, vice president van Nick Jr. is blij met de komst van het theaterstuk. Na Dora the Explorer van Nick Jr. is dit het derde stuk dat Viacom naar Nederland en België haalt. “Paw Patrol Live! is een groot succes in verschillende landen over de hele wereld. Onder de jonge Nick Jr. kijkers in de Benelux is Paw Patrol de meest bekeken serie. Wij zijn er ook van overtuigd dat onze jonge fans met hun ouders een speelse en avontuurlijke show gaan zien volgend jaar.”

“Wij zijn ontzettend trots dat we met zo’n groot internationaal én nationaal bekend product als Paw Patrol mogen werken. Voor de eerste keer brengen we deze populaire kinderkarakters naar de grootste Nederlandse en Belgische theaters. Ook in de zomer zijn families met jonge kinderen op zoek naar leuke uitjes in eigen land en met Paw Patrol Live! spelen wij zo in op deze behoefte. Met deze muzikale, avontuurlijke show creëren we nog meer onvergetelijke momenten voor de hele familie!”, aldus Michael van Hoorne, directeur Van Hoorne Entertainment.

Nederlandse cast

‘Paw Patrol Live – De Grote Race’ is alleen van eind juli tot begin september 2019 in een aantal grote theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledig Nederlands gesproken. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.