Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

De Party Popteenies zijn ready to party!

De Party Popteenies zijn ready to party! 29 augustus 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Party Popteenies

Party Popteenies, de verrassing die verder gaat dan een simpele verrassing! Je unboxt de Party Popteenies niet zoals de L.O.L. suprise ballen maar op een andere spectaculaire manier. De Party Popteenies zijn de nieuwste verzameltrend van dit najaar.  Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wat zijn Party Popteenies?

De Party Popteenies zijn kleine poppetjes die je kunt verzamelen. Dit keer unbox je ze niet door laagjes te verwijderen, maar door het toffe POP-moment. Dit POP-moment zorgt voor de onthulling van de collectible. En nu denk je wellicht het POP-moment? Draai, trek en pop jouw Party Popteenie tevoorschijn! Een heus confettikanon zorgt voor een wolk van confetti! De feestelijke verpakking, de accessoires en de confetti zorgen voor een waar Party Popteenie feestje!

Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland

Er zijn verschillende feestjes om te vieren. De Party Popteenies komen in drie verschillende thema’s: Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland. Zo is er voor iedereen wel een leuk thema te vinden. Alle Party Popteenies dragen oogverblindende outfits speciaal aangepast aan het thema. Naast outfits vindt je in alle thema’s bijbehorende accessoires.

Ontmoet Violet, Bella en Lily

Party PopTeenies Nederland

Er zijn wel 25 kleine poppetjes te verzamelen, maar we laten jullie vandaag vast kennis maken met Violet, Bella en Lily! Violet is klaar om haar vleugels uit te slaan, haar accessoires verraden het al. Violet hoort bij het Rainbow Unicorn thema. Bella is een dierenliefhebster, ze houdt van panda’s en dat is te zien. Het is dan ook geen verrassing dat ze bij het Cutie Animal thema hoort. Lily hoort bij het thema Winter Wonderland, zij is de koningin van dit thema met haar prachtige glitter kroon.

De Party Popteenies liggen nu in de winkel

Ben je al benieuwd naar de kleine poppetjes die uit een confetti kanon geschoten kunnen worden? Wacht dan niet langer en maak de keuze uit o.a. de volgende Party Popteenies:

Party PopTeenies Surprise Popper

Party PopTeenies Surprise PopperDe goedkoopste variant is de Suprise Popper met daarin één van de poppetjes en een bijpassende accessoires. Bij welk thema het poppetje hoort dat blijft nog even een verrassing tot het POP-moment. Trek, draai en pop de Surprise Popper open en jouw figuurtje verschijnt in een wolk van confetti!

Party PopTeenies Dubbele Surprise Popper

Party PopTeenies Dubbele Surprise PopperDe naam Dubbele Suprise Popper zegt het eigenlijk al! Dit is de Surprise Popper maar dan twee keer! En het leuke bij deze dubbele popper is natuurlijk het hebben van dubbel zoveel plezier. Daarnaast bevat deze dubbele popper een exclusieve Party PopTeenie en extra coole accessoires.

Party PopTeenies Party Surprise Box

Party PopTeenies Party Surprise BoxDe Party Surprise Box heeft weer wat extra’s. Deze speelset is verpakt als cadeau. Vouw de Party Surprise box open en ontdekt in ieder vakje schattige accessoires om het ultieme feest te bouwen. De box is eenvoudig mee te nemen en brengt de feestelijke wereld van de poppetjes tot leven.

Party PopTeenies Poptastic Party Playset

Party PopTeenies Poptastic Party PlaysetWil je het ultieme feest opzetten dan heb je hier de Poptastic Party Playset voor nodig. Vier het feest met een draaiende dansvloer, fotohokje, partyspot en elegante lift! In deze set tref je naast de feestlocatie één Party PopTeenie met maar liefst 6 accessoires.

Hebben jullie de Party Popteenies al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.