Bouw en Constructie Dagje uit LEGO

LEGO Store Leidschendam opent in voorjaar 2021

LEGO Store Leidschendam opent in voorjaar 2021 17 oktober 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

LEGO Store in Leidschendam

Zijn jullie wel eens in een LEGO Store geweest? Dit is echt een superleuk uitje voor de kids (en stiekem ook voor papa en mama!). En in het voorjaar van 2021 wordt er een LEGO Store geopend in Leidschendam!

LEGO Store Leidschendam

De nieuwe LEGO Store, gevestigd in Westfield Mall of the Netherlands, ondergaat nu een ingrijpend renovatie-en uitbreidingsproject ter waarde van €550 miljoen euro. De winkel ligt maar 5 kilometer van Den Haag en wordt ruim 310 vierkante meter groot. De nieuwe LEGO Store zal niet alleen een selectie van de nieuwste LEGO sets aanbieden, maar ook een spannende speelervaringen. Ook zijn er activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO winkels tegenkomt.

Wat kun je er zoal vinden?

  • Brick Specialisten – Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, je zinnen hebt gezet op de laatste set of een LEGO-fan trakteert – de Brick Specialisten helpen je de perfecte set te vinden.
  • Kies & Bouw-wand – Vul zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen. 
  • Digitale Box – Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D! Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.
  • Bouw een Minifiguur – Maak je eigen LEGO-minifiguur! Kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires.
  • Direct aan de slag – Doe iedere maand mee met een gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel.
LEGO Store in Leidschendam

We kunnen niet wachten om meer speelervaringen, plezier en bouwsels naar Leidschendam te brengen. De nieuwe winkel komt stampvol met spannende en omvangrijke LEGO bouwsels, speelruimtes en activiteiten te staan. Je kunt zelfs je eigen minifiguur bouwen en mee naar huis nemen, wat uniek is voor LEGO Stores.’
Toekomstige LEGO Store Manager van LEGO Store Leidschendam

Bovendien zal de gloednieuwe LEGO winkel het volledige assortiment spannende nieuwe producten aanbieden die alleen rechtstreeks verkrijgbaar zijn in LEGO winkels en op LEGO.com
 
En alsof dat nog niet genoeg is zal de nieuwe winkel ook tal van voordelen bieden voor LEGO VIP-leden, waaronder exclusieve VIP-cadeaus bij aankoop, dubbele-puntenacties en nog veel meer.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.