Knutselen en Educatief Reviews

Sinterklaastip! | Blazelets Style Studio Charme

Sinterklaastip! | Blazelets Style Studio Charme 16 oktober 2020Leave a comment

Hanna is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Ze is getrouwd, heeft drie kinderen en is gek op bordspellen. Verliezen vindt ze lastig. ?

Hoe cool is het als je je eigen sieraden kunt maken? Zeker als je zes bent en je eigen ideeën hebt over hoe je kleding, sieraden en haarspeldjes eruit moeten zien. Je eigen armbanden maken kan met BlazeLets Style Studio Charme van Ravensburger!

De inhoud van de doos van de Blazelets Style Studio Charme

In de doos vind je een mooi roze opbergkoffertje met daarin gereedschap, 3 siliconen mallen, een flesje voor water, 5 zakjes poeder in verschillen kleuren, een zakje glitter, 7 armbandjes, 7 sluitingen en een uitleg.

Je kunt met de Blazelets Style Studio Charme in totaal zeven armbandjes maken, dus je bent echt wel even zoet! Daarna heb je de basis in huis en kun je het aanvullen met nieuw poeder, glitter en armbandjes. Ook kun je een aanvulset kopen voor andere kleuren!

Zo werkt het!

Als je bovenstaande foto ziet, vraag je je misschien af hoe je van het poeder en water een mooie armband maakt. Eigenlijk is het heel simpel! En zeker goed te doen voor kindjes vanaf een jaar of zes! Wel met een beetje hulp van mama! 😉

Stap 1:

In het opbergkoffertje zitten drie malletjes. Span daartussen een draad vul ze met poeder. Je kunt kiezen voor één kleur, maar nog leuker is natuurlijk drie kleuren op een rij. Of twee kleuren in één malletje! Met het kwastje zorg je ervoor dat alles goed in het vormpje komt zodat de bedels mooie randjes krijgen.

Stap 2:

Als al het poeder erin zit, maak je het poeder nat met het kleine flesjes. Daarna druk je het poeder goed aan en kun je het eventueel met het spateltje nog recht afsnijden.

Stap 3:

Wacht 10 minuten en druk daarna de bedels uit de malletjes! Ze voelen nu een beetje als zachte gummetjes.

Stap 4:

Nu de bedels nog wat vochtig zijn kun je ze mooi versieren met het glitter! Nog even een kleine sluiting op het armbandje knopen en klaar!

Stap 5:

Lekker de blits maken met je coole armband(en)!

Wat vond de 6-jarige ervan?

Ik moest echt ontzettend lachen, want Eljada voelde zich volgens mij één van de Zoete Zusjes (twee zusjes die vloggen). ”Mama, kunnen we dit filmen zodat iedereen een filmpje op de televisie kan kijken van onze armbanden?” Daarna beschreef ze elke stap en was ik een beetje in shock dat dit dametje een influencer wil worden 😉 Dat krijgen we er nog wel uit haha.

Maar zonder gekheid, ze vond de Blazelets Style Studio Charme echt ontzettend leuk. Vooral dat het poeder dus verandert in een bedel vond ze wonderlijk. En het is natuurlijk ook heerlijk voor een 6-jarige om lekker te prutsen met poeder en water.

Ze was er echt wel even zoet mee en ik denk dat dit ook heel leuk is voor meisjes om samen te doen. Kunnen ze mooi hun eigen vriendschapsarmbandjes maken. Zeker een aanrader dus!

Ravensburger heeft overigens ook nog een andere set van Blazelets. Die is eerder ook getest door Alles Over Speelgoed!

Hanna is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Ze is getrouwd, heeft drie kinderen en is gek op bordspellen. Verliezen vindt ze lastig. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.