Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

VTech Switch & Go Dino’s | Review

VTech Switch & Go Dino’s | Review 23 december 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

VTech Switch & Go Dino's

Stoere dino’s die je kunt veranderen in een voertuig. Dat zijn de Switch & Go Dino’s van VTech. Deze superstoere dino’s hadden al mooie voorgangers, maar de laatste lijn is echt heel erg cool!! Wij mochten daarvan Lonn Pteranodon testen.

VTech Switch & Go Dino’s

Met dit speelgoed worden prehistorie en toekomst gecombineerd. Lonn Pteranodon (de grootste), Roxx Triceratops (de sterkste), Scott Spinsaurus (de snelste) en Jaxx T-Rex (de tweebenige) hebben bijzondere kwaliteiten. Zo kan je hun humeur aflezen van een LCD-scherm. En in een oogwenk switchen ze van dino naar voertuig. Lonn Pteranodon kan in een helikopter veranderen. De VTech Switch & Go Dino’s zijn geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar oud.

VTech Switch & Go Dino's

De dino’s hebben allerlei toffe functies. Ze kunnen meer dan 60 geluiden en zinnen maken. Ook zit er een knop op waarmee de kop en de vleugels van de dino kunnen bewegen. De bek kan opengaan en dan zie je licht branden. Misschien kennen jullie de vorige versie van de Switch & Go Dino’s al. Deze waren ook al erg leuk en kon je ook van dino naar auto veranderen. Zoals je op de foto ziet, zijn die wel een stuk kleiner. Dit speelgoed is dus zeker naar een hoger plan getild!

VTech Switch & Go Dino's

Wat vinden wij ervan?

Ons zoontje Spencer (5) heeft de vorige versies van de dino’s verzameld en daar heel veel mee gespeeld. Toen we deze schitterende Lonn Pteranodon ontvingen was het dan ook feest voor hem. De pteranodon is erg groot en is makkelijk te veranderen van dino naar helikopter. Hij zegt van alles en maakt stoere geluiden. Spencer heeft bedacht dat hij de papa is van zijn eerdere dino’s 😉

Zoals we van VTech gewend zijn, is dit ook kwalitatief weer topspeelgoed. De dino is erg stevig en kan tegen een stootje. Ook deze speelgoedlijn is weer een schot in de roos wat ons betreft!

VTech Switch & Go Dino's

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.