Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Trends

Dit zijn VTech’s nieuwste wannahaves

Dit zijn VTech’s nieuwste wannahaves 15 december 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Dit zijn VTech's nieuwste wannahaves

November en december zijn de maanden van het nieuwe speelgoed. Heel veel speelgoedfabrikanten brengen met oog op de feestdagen weer heel veel nieuw speelgoed op de markt. Vandaag vertellen we jullie meer over de nieuwste Vtech wannahaves!

VTech Toet Toet Auto’s – Tornado Stuntpark

Voor alle fans van de Toet Toet auto’s is er nu het VTech Toet Toet Auto’s Tornado Stuntpark! Het domein van Sam de Stuntauto die met gevaarlijke snelheid door de bochten scheurt. Tijdens zijn race passeert hij maar liefst vijf keer een magische sensor, waarop hij reageert met 40 liedjes, zinnetjes en melodietjes. Het stuntpark is naar eigen inzicht in te richten en geschikt voor kinderen van 1 t/m 5 jaar oud.

Toet Toet Auto's - Tornado Stuntpark

VTech Mijn Magische Baby Eenhoorn

Van een stoere stuntauto gaan we door naar de VTech Mijn Magische Baby Eenhoorn. Mijn Magische Baby Eenhoorn laat kinderen kennis maken met vormen, kleuren en taal. Haar geheime amuletten die op de hartjes op haar lichaam kunnen worden gedrukt zorgen voor interactie. Zo oefenen kinderen op hun eigen kracht Nederlandse en Engelse zinnen en woordjes. En dat is niet alles! Er klinken ook liedjes en geluiden, de vleugels bewegen en de hoorn geeft licht. Mijn Magische Baby Eenhoorn is geschikt voor kinderen van 1 t/m 4 jaar oud.

Mijn Magische Baby Eenhoorn

Vtech Wannahaves, de Praat & Leer Puppyvriendje

Geen fan van eenhoorns maar wel van puppy’s? Dan is het Vtech Praat & Leer Puppyvriendje misschien wel het nieuwe vriendje van jouw kindje! Ondeugend en schattig zijn de kenmerken van deze pup. Met zijn flaporen en puppyogen steelt hij ieders hart. Praten en zingen doet deze pup maar al te graag, maar na-praten behoort ook tot zijn specialiteiten! De pup kent liedjes, verhaaltjes en muziekjes en is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

Praat & Leer Puppyvriendje

VTech ZoomiZooz Duikel & Draai Waterpark

Nieuw in de ZoomiZooz familie is het VTech ZoomiZooz Duikel & Draai Waterpark. Dit waterpark inclusief drie nieuwe ZoomiZooz vriendjes zorgt voor heel veel speelplezier. Evi Eenhoorn, Naomi Nijlpaard en Peggy Pinguïn blijven maar tuimelen in dit kleurrijke en fantasievolle waterpark. Met de schildpad-lift kunnen zij omhoog en op de billen weer naar beneden. Het waterpark is geschikt voor kinderen van 1 t/m 5 jaar oud.

VTech ZoomiZooz Duikel & Draai Waterpark

VTech Toet Toet Familie Carson Huis

Als het gaat om de Familie Carson dan gaat het om groots uitpakken! De makers van Vtech besloten het VTech Toet Toet Cory Carson – Familie Carson Huis zo te bouwen dat alle verhalen die de Carson’s meemaken op Netflix ook nagespeeld kunnen worden. PlayZone-locaties en Magische sensoren zorgen voor eindeloos speelplezier. Alle kamers in het huis zijn volledig ingericht waardoor verhalen groeien en er altijd interactie is! Dit prachtige huis is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

VTech Toet Toet Cory Carson – Familie Carson Huis

VTech Switch & Go Dino’s

Wanneer je de prehistorie en de toekomst combineert dan krijg je VTech Switch & Go Dino’s! Lonn Pteranodon (de grootste), Roxx Triceratops (de sterkste), Scott Spinsaurus (de snelste) en Jaxx T-Rex (de tweebenige) hebben bijzondere kwaliteiten. Zo kan je hun humeur aflezen van een LCD-scherm. En in een oogwenk switchen ze van dino naar voertuig. De VTech Switch & Go Dino’s zijn geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar oud. Absoluut een toffe toevoeging aan de Vtech Wannahaves lijst!

VTech Switch & Go Dino's

VTech Kidi Smart Glow Art

De VTech Kidi Smart Glow Art is een gadget met spraakbesturen zoals je misschien wel keent van Google Play. Deze speaker is een lichtbox voor op de kinderkamer. Een magische glow in 10 verschillende kleuren en 20 verschillende lichteffecten maken dit de tofste lichtbox van dit moment. Maar er is nog meer, je kunt er spelletjes op spelen, de toekomst laten voorspellen, naar grapjes luisteren en raadsels oplossen. En met de bijgeleverde magische stiften geef jij jouw VTech Kidi Smart Glow Art ook nog een persoonlijke touch. Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

VTech Kidi Smart Glow Art

VTech Sparklings

Tot slot de Vtech Sparklings! Kleurrijk, grote ogen en een schattig uiterlijk is waar zij bekent om staan. Penelope, Foxy en Stella verschieten van kleur wanneer ze worde aangeraakt! Wat de Sparklings nog meer kunnen lees je in onze review: VTech Sparklings Stella | Magische eenhoornvriendin!

VTech Sparklings
Wij zijn benieuwd wat jullie van de nieuwste Vtech Wannahaves vinden. Hebben jullie ze al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.