Games en Elektronica Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

VTech Sparklings Stella | Magische eenhoornvriendin

VTech Sparklings Stella | Magische eenhoornvriendin 18 oktober 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

VTech Sparklings Stella

“Mama eenhoorntje moet ook mee slapen!” Sinds een paar weken hebben we VTech Sparklings Stella in huis en moet ze overal mee naartoe van onze dochter Jasmijn (3). Het is dan ook een superschattig stuk speelgoed. Lees je verder voor onze review?

VTech Sparklings Stella

De VTech Sparklings Stella is een eenhoorn met een magische ketting. Als je erop drukt kun je een kleur kiezen. Raak de hoorn, ogen en vleugels van Stella aan om deze van kleur te laten veranderen. Als je op haar poot drukt, kun je de vleugels laten bewegen. Als je op haar hoorn drukt, kun je allerlei kleuren en emoties ontdekken. Ook is het mogelijk om op haar mond te drukken of haar ogen te bedekken. Daarmee geeft de eenhoorn nog meer reacties. Stella wordt geleverd met een kammetje en twee haarclipjes.

VTech Sparklings Stella

Stella is overigens niet de enige in de familie Sparklings. Je hebt ook Penelope de Pauw en Foxy het vosje. Maar onze dochter is helemaal idolaat van eenhoorns, dus zij koos voor VTech Sparklings Stella.

VTech Sparklings Stella

Ons oordeel over de eenhoorn

We zijn thuis groot fans van VTech en hebben onder meer een flinke verzameling Vrolijke Vriendjes. VTech staat wat ons betreft garant voor een kwaliteit en het kan tegen een stootje. Deze VTech Sparklings Stella is ook weer een hit. Allereerst ziet het beestje er natuurlijk fantastisch uit. Ook de kwaliteit is hier weer top. Daarnaast heeft het magische wezentje echt ontzettend veel mogelijkheden. Elke keer als Jasmijn iets anders probeert, produceert de eenhoorn weer andere reacties. In totaal kan ze meer dan 80 (!) zinnetjes en geluiden maken.

VTech Sparklings Stella

Jasmijn is dan ook dikke vriendinnen met Stella. Stella moet mee naar bed, Stella haar haren worden zo’n 15 keer per dag gekamd en opnieuw gestyled en Stella is al voorgesteld aan al haar poppen. Een absolute (Sinterklaas)aanrader!!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.