Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Familie uitbreiding met de BABY Born Brother & Sister

Familie uitbreiding met de BABY Born Brother & Sister 13 december 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

BABY born Brother and Sister

Spelen met een BABY Born pop, wie is er niet groot mee geworden? Toen ik vroeger met deze pop speelde was er slechts één pop beschikbaar. Dat is tegenwoordig wel anders! BABY Born heeft tegenwoordig een eigen wereld met accessoires, huisdieren en eigen familieleden. Heb je al kennis gemaakt met BABY born Brother and Sister?

BABY Born Brother & Sister

Een gezellige en knusse familie waar kinderen rollenspellen mee kunnen spelen. De BABY Born Brother and Sister (broer en zussen) stimuleren de verbeelding en bieden ondersteuning bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden zoals communicatie, empathie en verantwoordelijkheid.

Benieuwd naar deze broer en zussen? We vertellen je er graag meer over!

Ouder maar niet groter!

Uiteraard zijn de broer en zussen ouder dan de baby BABY Born. Toch hebben ze dezelfde kledingmaat, lekker makkelijk als het gaat om delen en ruilen van accessoires en kleding. De welbekende BABY Born heeft naast één broer ook nog eens twee zussen!

BABY born Soft Touch Broertje

Maak kennis met de ondeugende BABY Born broer! Niet alleen in zijn gedrag is hij ondeugend, ook zijn bruine ogen en snoet doen er niet voor onder. De jongen met een Soft Touch lichaam is altijd druk bezig. Met zijn stijlvolle sneakers gaat hij op pad en drinkt hij wat uit zijn drinkbeker als hij dorst heeft. Aan zijn pet kan je precies zien in wat voor bui hij is. Staat hij achterstevoren, nou pas dan maar op voor zijn boevenstreken!

BABY born Brother

BABY born Soft Touch Zussen

Door naar de zussen en dat zijn er maar liefst twee. Je kan ze uit elkaar houden door naar de haarkleur te kijken. De BABY Born Sisters hebben blond en bruin haar. De zus met het bruine haar draagt een shirt met LOVE-print en turquoise sneakers. Ze drinkt graag tijdens het lopen, maar dat gaat nog wel eens mis!

BABY born Brother and Sister

De zus met blonde haren draagt een shirt met capuchon en mooie rok. Onder de rok een legging in jeanslook en roze sneakers, lekker stoer! Ze is graag met haar haar bezig, maak jij het extra mooi met de borstel en elastiekjes?

BABY Born Brother & Sister, de functionaliteiten

Naast dat ze er goed uit zien is het natuurlijk ook leuk om te weten wat deze poppen allemaal kunnen. Ze hebben 6 levensechte functies die allemaal zonder batterijen werken! Het prachtige haar breng je eenvoudig in model met de bijgeleverde borstel en elastiekjes. Het Soft Touch lichaam maakt ze super beweeglijk en ze kunnen zelfstandig staan dankzij de flexibele kniegewrichten. Neem ze ook gerust mee in bad, dat vinden ze fantastisch!

En tot slot kunnen ze allemaal uit hun drinkbeker drinken en huilen ze als je op hun borst drukt. Met deze poppen haal je absoluut knusse en gezellige familiegevoel in huis!

Ook leuk om te lezen: Ontdek de Baby Born Suprises

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.