Poppen en Knuffels

NIEUW | BABY Born Surprise

NIEUW | BABY Born Surprise 14 april 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Baby Born Surprise

Ook bij BABY Born kunnen we gaan unwrappen! Je kent de L.O.L. Surprises of de Ready2Robots vast wel. Bij aankoop weet je eigenlijk niet precies wat er in de verpakking zit. En dit is ook precies het geval bij de BABY Born Surprise!

BABY Born Surprise, wat is het?

Baby Born Surprise

Het is een verrassing! De surprise met baby ontdek je beetje bij beetje. Je krijgt te maken met het idee van de baby en de ooievaar. Welke verrassing brengt de ooievaar? En het blijft niet bij één verrassing.

Hoe werkt het?

Je begint met het verwijderen van de stof om zo naar de cocon van de baby te kijken. Het pasgeboren beetje is misschien wel een dutje aan het doen als vlinder. Of is het een bloem, bij, eend of hotdog?

Baby Surprise

Haar oogjes zitten nog dicht. Om te kijken welke kleur oogjes de BABY Born Surprise heeft moet je voorzichtig over haar oogjes wrijven met een vochtige doek. Daarna kan je de cocon openen en ontdek je de huidskleur, haarkleur en het kapsel. Is het een jongetje of een meisje? Welke kleur heeft het babyflesje?

Baby Born aardbei

De BABY Born Surprise drinkt graag water uit haar flesje. En na het drinken moet er worden geplast, dit doen ze in hun luiertjes. En wanneer er wordt geplast verandert de luier van en kleur en verschijnt er een mooi patroon. Wanneer je alle kenmerken van jouw nieuwe baby hebt ontdekt, kun je het geboortecertificaat gaan invullen!

Welke BABY Born Surprises zijn er allemaal?

Sorry, dat gaan we niet verklappen! We kunnen jullie wel vertellen dat ze heel leuk zijn om mee te spelen en te verzamelen. Elke BABY Born Surprise bestaat uit een cocon, luier, flesje geboortecertificaat en een overzicht van alle baby’s. Je kunt er maar liefst 12 bij elkaar sparen!

Baby Born Tijger

Mocht je nog denken waarom? Omdat de BABY Born Surprises ontzettend leuk zijn om mee te spelen. Het stimuleert de verbeelding van onze kinderen en hun sociale vaardigheden!

Hebben jullie de BABY Born Surprises al in de winkels zien liggen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.