Baby en Peuter Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Verboden te voeren: grappig voelboek met tanden

Verboden te voeren: grappig voelboek met tanden 13 april 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Verboden te voeren

Met twee kindjes van 4 en 2 jaar in huis, ben ik altijd wel op zoek naar nieuwe boekjes die we kunnen (voor)lezen en die weer net iets anders zijn dan anders. Onlangs kregen wij het grappige boek Verboden te voeren opgestuurd om te reviewen. Vandaag onze bevindingen!

Verboden te voeren

Verboden te voeren is een een grappig kartonboek op rijm. Kinderen kunnen hun handje door de pagina’s steken en voelen hoe scherp de tanden van de dieren in dit boek zijn. In het boek kom je onder meer een aap, lama en cheeta tegen. Ze hebben allemaal honger en hebben hun bek al open. Maar let op, je mag de dieren niet alles voeren! Het boek is geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder. Verboden te voeren telt 12 bladzijden.

Verboden te voeren

Wil je jouw kinderen bewust maken van het feit dat ze goed met de aarde om moeten gaan? Bekijk dan ons artikel over het boek Ga voor Groen! eens.

Ons oordeel

Toen het boekje binnen kwam, was het al gelijk populair in huis. Het is een grappig vormgegeven boek dat gelijk de aandacht trekt. Onze dochter (2) vindt boekjes sowieso heel leuk, maar dit boekje is extra spannend! De tanden in het boek zorgen dan ook voor veel plezier hier. Allebei onze kindjes blijven het spannend vinden om de dieren te ‘voeren’. Nu zet ik wel voeren tussen aanhalingstekens, maar Spencer (4) is al meerdere malen met een banaan aan komen zetten voor de aap in het boek.

Wat ik zelf leuk vind aan het boek is dat ik gelijk kan uitleggen welke dieren welk soort voedsel eten. Hierdoor is het dus gelijk leerzaam!

Ben je op zoek naar een leuk (verjaardags)cadeau voor een kind van ongeveer 2 jaar? Dan is dit boekje een absolute aanrader. Door de grappige vormgeving en het feit dat het een soort van ‘spannend’ is, is het een aanrader! Leuke aanvulling van de boekenkast!

Verboden te voeren

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.