Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Ready2Robot: robots & slijm

Ready2Robot: robots & slijm 22 januari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Ready2Robot is een absolute aanrader voor de kleine robot fans! Met Ready2Robot maak je eigen robots, kun je mixen en matchen en tegen je vrienden strijden in een echte arena! We vertellen jullie er graag meer over.

Wat is Ready2Robot?

Ready2Robot is een verzamelrage voor kinderen vanaf 5 jaar oud. Je zou denken voor jongens, maar deze robots zijn natuurlijk net zo leuk voor meisjes! Je hebt verschillende soorten robots die je uit kunt pakken en om kunt bouwen tot jouw ultieme vechtmachine om de strijd in de Fightanium Arena aan te gaan. De robot die als laatste overblijft wint de strijd!

Het Ready2Robot assortiment

Met Ready2Robot haal je plezier en spanning in huis van de verrassingspakketten met eigen ontwerpen. Je kunt de ultieme mechbot bouwen, voorzien van wapens en andere accessoires. Maak een robot en voeg je piloot toe vanuit zijn slijmcapsule! Er zijn meer dan 50 verschillende mechbots en meer dan 75 piloten. We vertellen je graag meer over de verschillende soorten robots.

De Singles

Ready2Robot Singles

De Singles versie bevat 5 geheime compartimenten met meer dan 10 lagen vol verrassingen. Maak je mechbot en haal vervolgens jouw piloot uit de slijmcapsule. In de Ready2Robot Sinlges versie zijn 7 unieke robotonderdelen en 1 unieke piloot te vinden. Leuk om te weten: elke robot heeft een eigen persoonlijkheid & verhaallijn!

Ready2Robot Singles inhoud

De Bot Blasters

Ready2Robot Bot Blaster

De Bot Blaster brengt je gevechten naar een nieuw niveau. Deze robot heeft raketten om zijn tegenstander weg te knallen. Van deze speciale Bot Blasters zijn er vier verschillende! Elke Ready2Robot Bot Blaster verpakking bevat extra wapens en accessoires om je mechbots en piloten te bouwen. En deze set bevat ook nog een verrassingscapsule en 5 accessoires!

Ready2Robot Bot Blaster Inhoud

Battle Packs

Ready2Robot Battle Pack

Met deze set ben je klaar voor het ultieme gevecht. De Ready2Robot-vechtpakketten bevatten 3 mechbots en 2 piloten zodat je meteen met je vrienden of familie het gevecht kan starten. Je hebt meer dan 10 lagen om uit te pakken en 20 onderdelen in totaal! Deze set bevat een exclusieve capsule en een Bot Blaster.

Ook leuk om te lezen: De MIND designer robot & Barf Buddies Slijmfiguurtjes

Hebben jullie al wat van Ready2robot al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.