Overige

Dit zijn de publiekswinnaars Speelgoed van het Jaar 2021

Dit zijn de publiekswinnaars Speelgoed van het Jaar 2021 7 november 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Publiekswinnaar Speelgoed van het Jaar 2021

De vakjury koos al voor 36 winnaars in verschillende categorieën, maar toen was het nog aan jullie! Want welk speelgoed is volgens het publiek de winnaar van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021? Er ging een stemperiode aan vooraf, maar de publiekswinnaars Speelgoed van het Jaar 2021 zijn bekend!

Publiekswinnaars Speelgoed van het Jaar 2021

Maar liefst twaalf winnaars, verkozen door jullie. De Speelgoed van het Jaar 2021 is anders opgezet dan vorige jaren, maar dat maakt de winnaars niet minder goed. Kwalitatief goed speelgoed dat bij iedereen in de smaak valt, hieronder vind je de publiekswinnaars per categorie!

Publiekswinnaar in de categorie 0 t/m 3 jaar

Ga aan de slag met magnetisch constructiespeelgoed! Maak de leukste acrobatische figuren met de Smart Max My First Acrobats, publiekswinnaar Speelgoed van het Jaar 2021 in de categorie speelgoed voor kinderen van 0 t/m 3 jaar oud. Met de veelkleurige vormen bouw je allerlei acrobatische figuren. Dit kan door de eigen fantasie te gebruiken of de opgavekaarten te gebruiken!

SmartMax My First Acrobats

Publiekswinnaar in de categorie 4 & 5 jaar

Voor kinderen die van kleien houden is dit een absolute musthave voor op de verlanglijstjes van dit jaar. Bak je eigen taarten met de Play-Doh – Prachtige Taarten Oven, publiekswinnaar Speelgoed van het Jaar 2021 in de categorie speelgoed voor kinderen van 4 en 5 jaar oud. Het leukste aan deze set? Na het ‘bakken’ ben je natuurlijk nog niet klaar, wat dacht je van prachtige decoratie op de taart?

Publiekswinnaar Speelgoed van het Jaar 2021

Publiekswinnaar in de categorie 6 & 7 jaar

Nog een winnaar als het gaat om constructiespeelgoed. Geomag Super Color Recycled, het unieke constructiespeelgoed dat bestaat uit staafjes en bolletjes in de publiekswinnaar Speelgoed van het Jaar 2021 in de categorie speelgoed voor kinderen van 5 en 6 jaar oud. Dankzij het eenvoudige constructiesysteem kun je eindeloos 3D-constructies bouwen!

Geomag Super Color Recycled

Of wij dit een terecht winnaar vinden lees je in onze review: Geomag Super Color Recycled | Magnetisch bouwspeelgoed

Publiekswinnaar in de categorie 8 & 9 jaar

Het kon ook bijna niet anders, wij zijn in ieder geval groot fan. De winnaar in de categorie speelgoed voor kinderen van 8 en 9 jaar is geworden: LEGO Friends Magische Kermisachtbaan! Een prachtige LEGO set met heel veel verrassingen. Na al het bouwplezier staat deze set ook garant voor heel veel speelplezier! Je leest onze ervaring in deze review.

Publiekswinnaar Speelgoed van het Jaar 2021

Publiekswinnaar in de categorie 10 & 11 jaar

Wat is er ontzettend populair in de leeftijdscategorie 10 & 11 jaar? Juist, gamen! En daar sluit de publiekswinnaar Speelgoed van het Jaar 2021 helemaal bij aan! We hebben het over het speel Pixicade, waarbij je je eigen videogames kunt maken en spelen. Teken een game, maak een foto en speel en deel de game met je vrienden in de Pixicade app!

Pixicade

Publiekswinnaar in de categorie 12 & 17 jaar

Het is tijd voor een bordspel! Het coöperatieve spel Paleo is de winnaar in de leeftijdscategorie 12 t/m 17 jaar. Ben je gek op spelletjes dan mag Paleo niet ontbreken. Ga mee terug in de tijd naar het stenen tijdperk waar het is eten of gegeten worden. Lukt het jullie om als volksstam te overleven?

Paleo

Wij hebben Paleo al getest, lees hier onze ervaring met het spel!

Overige winnaars

Naast het speelgoed in verschillende leeftijdscategorieën waren er dit jaar ook winnaars in de categorieen puzzels, familiespellen, duurzaam, volwassenen en kinderspellen. Hieronder de publiekswinnaars Speelgoed van het Jaar 2021 op een rijtje!

Categorie puzzels: Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos 1000 stukjes

Categorie duurzaam: Geomag Super Color Recycled

Categorie familiespellen: Escape Your House

Categorie kinderspellen: Keer op Keer Kids (lees hier onze ervaring)

Categorie volwassenen: 20 second Showdown (lees hier onze ervaring)

Categorie kennerspel: Everdell (lees hier onze ervaring)

Wat is volgens jullie het leukste speelgoed van 2021?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.