Bouw en Constructie Reviews Speelgoed van het Jaar 2021 Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Geomag Super Color Recycled | Magnetisch bouwspeelgoed

Geomag Super Color Recycled | Magnetisch bouwspeelgoed 14 september 20211 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geomag Super Color Recycled 8

Oneindig veel bouwen met tof magnetisch bouwspeelgoed. Dat kun je met Geomag Super Color Recycled. Deze set is maar liefst twee keer in de prijzen gevallen bij de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021. Door de vakjury werd het zowel gekozen tot winnaar in de categorie 6 en 7 jaar, maar ook in de categorie duurzaam! Maar er komen ook nog publiekswinnaars! Je kunt jouw stem uitbrengen via www.speelgoedvanhetjaar.nl. Zo bepaal jij wie de publieksprijs ontvangt en je maakt ook nog eens kans op een mooi spellen- en speelgoedpakket! Stemmen kan t/m 25 oktober. Op 2 november worden de winnaars bekend gemaakt!

Geomag Super Color Recycled

Geomag is bijzonder constructiespeelgoed dat bestaat uit verschillende magnetische elementen. Hiermee kun je allerlei figuren en 3D-constructies bouwen. Je hebt verschillende onderdelen, zoals staafjes, bolletjes en verschillende soorten panelen. Geomag Super Color Recycled stimuleert de creativiteit van kinderen. Ook draagt het het STEM-keurmerk. Dat is een kenmerk voor speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van de manuele vaardigheid, sociale interactie, creativiteit, concentratie en leren. Bovendien kiest Geomag voor duurzame materialen en zijn de bouwstenen gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Inhoud van de doos

28 Staven
20 Bollen
16 Driehoekige panelen
12 Vierkante panelen
2 Vijfhoekige panelen

Wat vonden wij van het speelgoed?

Spencer (6) is gek op bouwen en wij hebben dan ook verschillende soorten bouwspeelgoed in huis. Maar Geomag, dat kenden we nog niet! Spencer werd gelijk enthousiast toen de doos open ging en ging vol enthousiasme aan de slag. Bij de set krijg je een boekje met uitleg en voorbeelden. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een driehoekje maakt en hoe je deze vervolgens weer op elkaar kunt stapelen. Op die manier bouw je een steeds groter object. Spencer vindt magneten sowieso ontzettend interessant, dus ook dit speelgoed viel goed in de smaak. Het is van mooi en stevig materiaal gemaakt en de verschillende onderdelen van Geomag Super Color Recycled hebben toffe, aansprekende kleuren.

Geomag Super Color Recycled 8

Dit is wel het type speelgoed waar ik als ouder ook blij van word. Naast het feit dat het duurzaam is, vind ik het leuk dat het de fantasie van de kinderen prikkelt. Spencer kan echt uren met deze doos zitten en steeds nieuwe dingen bouwen en in elkaar zetten. Wat ik ook erg netjes vind, zijn de opbergdoosjes die je erbij krijgt. Zo hou je alle staafjes en bolletjes netjes bij elkaar en raak je niets kwijt!

Geomag Super Color Recycled

40,-
8.7

Speelplezier

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Prijs

7.5/10

Pros

  • Duurzaam
  • Bevordert creativiteit
  • Mooi opbergsysteem

Cons

  • Het bouwen kan lastig en bewerkelijk zijn

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.