Informatief & Tips Speelgoed van het Jaar 2021 Speelgoed verkiezingen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Speelgoed van het Jaar 2021 – Winnaars vakjury

Speelgoed van het Jaar 2021 – Winnaars vakjury 7 september 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Speelgoed van het jaar 2021

Het grote moment is daar! We vertellen jullie vandaag welk speelgoed is uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2021 door de vakjury! De afgelopen periode heeft een deskundige jury divers speelgoed, spellen en puzzels uitgebreid getest en drie winnaars in 12 categorieën verkozen. Benieuwd welke winnaars het keurmerk ‘Speelgoed van het Jaar 2021’ mogen dragen? Lees dan snel verder! En vergeet vooral niet ook zelf te stemmen, want jij bepaalt welk speelgoed de publieksprijs ontvangt!

Winnaars Speelgoed van het Jaar 2021

Welk speelgoed is volgens de vakjury kwalitatief goed, veilig en origineel speelgoed? Welk speelgoed mag er dit jaar niet ontbreken op de verlanglijstjes? We houden jullie niet langer in spanning. De vakjury heeft getest en gesproken, dit zijn de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021!

Winnaars in de categorie 0 t/m 3 jaar

De aller jongsten kunnen aan de slag met de SmartMax My First Acrobats van SmartGames! Of wat dacht je van Speel Stopdans met Dansende Bing van Spectron. En de derde winnaar in de categorie speelgoed voor kinderen van 0 t/m 3 jaar is Peppa’s Wereld van hout van Boti.

Winnaars in de categorie 4 en 5 jaar

De kleuters kunnen gaan spelen met de Prachtige Taarten Oven van Hasbro. Liever geen klei? Dan is de Flextreme Discovery Set van Smoby misschien wel iets! En de derde winnaar in de categorie speelgoed voor kinderen van 4 en 5 jaar is de Washimals Huisdieren Set van Crayola.

Winnaars in de categorie 6 en 7 jaar

In de categorie 6 en 7 jaar zijn ook drie winnaars bekend gemaakt, waaronder de Geomag Super Color Recycled van Selecta. Ook aan de echte muziekliefhebbers is gedacht, ook de Kidi DJ Mix van Vtech is één van de winnaars. En de derde winnaar in de categorie speelgoed voor kinderen van 6 en 7 jaar zijn de Battle Cubes van Boti.

Winnaars in de categorie 8 en 9 jaar

We gaan door in de leeftijdscategorie 8 en 9 jaar. De eerste winnaar is de Reaxion Xtreme Race van Goliath. Ook de BraceletLacing Factory van TM Essentials behoort tot de winnaars in deze categorie. En de derde winnaar in de categorie speelgoed voor kinderen van 8 en 9 jaar is de LEGO Friends Magische Kermisachtbaan van LEGO.

Winnaars in de categorie 10 en 11 jaar

Bij kinderen van 10 en 11 jaar kan de Pixicade van Boti op het verlanglijstje worden gezet volgens de vakjury. Ook MicroMacro: Crime City van White Goblin Games is een winnaar. En de derde winnaar in de categorie speelgoed voor kinderen van 10 en 11 jaar is het spel My City Games van 999Games.

Winnaars in de categorie 12 t/m 17 jaar

Door naar een grotere leeftijdscategorie. In de categorie 12 t/m 17 jaar zijn er ook drie winnaars. We beginnen met The Next Beat by Tiësto van Eldohm. Ook Paleo van 999Games behoort tot de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021 volgens de vakjury. En de derde winnaar in de categorie speelgoed voor kinderen van 12 t/m 17 jaar is het spel Throw Throw Burrito van Asmodee.

Winnaars in de categorie Volwassenen

Dit jaar zijn er in maar liefst 6 extra categorieën ook winnaars gekozen. De eerste categorie is speelgoed voor volwassenen en dit zijn de winnaars! Allereerst de VW T1 Campingbus van Playmobil. Ook het spel 20 second Showdown van 999Games heeft de titel op zak. En de derde winnaar in de categorie speelgoed voor volwassenen is het spel Mysterium Park van Asmodee.

Winnaars in de categorie Puzzels

Door naar de puzzels! Volgens de vakjury van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021 zijn dit de leukste puzzels. We beginnen bij de Escape Room The Game: Puzzle Adventures van Identity Games. Ook de Wasgij Original 38 Kaasalarm van Jumbo is één van de winnaars. En de derde winnaar in de categorie puzzels is de puzzel Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos van Jumbo.

Winnaars in de categorie Duurzaam

Ben je op zoek naar duurzaam speelgoed? Dit is volgens de vakjury het beste speelgoed, allereerst de Marble Racetrax 40 sheets van Brandunit. Peppa’s Wereld van hout van Boti wint ook in deze categorie. En de derde winnaar in de categorie duurzaam is Geomag Super Color Recycled van Selecta die hiermee ook een tweede titel binnen sleept.

Winnaars in de categorie Kinderspellen

Spelletjes spelen is ontzettend leuk! En voor kinderen ook heel leerzaam. Dit zijn de winnaars in de categorie kinderspellen: Oma’s Woeste Waslijn van Megableu. Ook de Apple Twist van Smart Games kan op de verlanglijstjes worden gezet. En de derde winnaar in de categorie kinderspellen is Keer op Keer Kids van 999Games.

Winnaars in de categorie Familiespellen

Speel je liever een spelletje met de hele familie? Dit zijn de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021 in de categorie familiespellen: Escape Your House van Identity Games. Ook MicroMacro: Crime City van White Goblin Games mag op het verlanglijstje. En de derde winnaar in de categorie familiespellen is Throw Throw Burrito van Asmodee.

Winnaars in de categorie Kennersspellen

En dan voor de expertspelers, de categorie kennersspellen. Dit zijn de winnaars: Mysterium Park van Asmodee. Paleo van 999Games van heeft ook een tweede titel op zak. En de derde winnaar in de categorie kennersspellen is Everdell van White Goblin Games.

Stem op jouw favoriete speelgoed!

Pssst…het is niet alleen de vakjury die bepaalt welk speelgoed wint. Het publiek, jij dus, mag ook stemmen op de publieksfavorieten. Je kan je stem uitbrengen via www.speelgoedvanhetjaar.nl. Zo bepaal jij wie de publieksprijs ontvangt en je maakt ook nog eens kans op een mooi spellen- en speelgoedpakket! Stemmen kan vanaf 7 september t/m 25 oktober. Op 2 november worden de winnaars bekend gemaakt!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.