Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Televisie & film

Duurzaam houten speelgoed van Peppa Pig

Duurzaam houten speelgoed van Peppa Pig 16 februari 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Peppa Pig houten speelgoed

Wie kent het bekende varkentje Peppa Pig niet? Peuters en kleuters zijn vaak dol op de avonturen die Peppa en haar familie beleven. En hoe leuk is het dan ook dat er nu duurzaam houten speelgoed van Peppa Pig is uitgebracht? We vertellen je over het speelgoed en waar je het kunt kopen!

Peppa Pig speelgoed

Waarschijnlijk heb je het al wel in de winkels zien liggen. Er is namelijk heel veel Peppa Pig speelgoed te koop. Speelfiguren, puzzels, spelletjes, knutselsets, etc. het is allemaal te vinden. Maar heb je het duurzame houten Peppa Pig speelgoed al eens gezien? Wij vertellen je over de nieuwste sets. Alle sets zijn gemaakt van milieuvriendelijk FSC-hout en geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder.

Peppa Pig Houten familiehuis

We beginnen meteen met een topper, het Peppa Pig Houten familiehuis! Dit huis heeft verschillende kamers en in elke kamer is wat te beleven. Het huis is kleurrijk net zoals de filmpjes van Peppa Pig. Terug naar het huis, bij dit huis krijg je 1 houten Peppa speelfiguur en houten meubelen. Deze meubelen zijn op verschillende manieren te plaatsen, lijkt het een tafel na het omdraaien is het een bed! En alle accessoires zijn heel eenvoudig op te ruimen in het huis. Dus ook nog eens eenvoudig mee te nemen!

Peppa Pig - Houten Familie Huis

Peppa Pig – Houten Familie Auto

Door naar de familie auto. Je herkent de rode auto vast wel. In deze auto rijdt Papa Pig met de hele familie als Peppa op pad gaat. Het ideale vervoersmiddel om kinderen in hun eigen fantasiewereld te laten spelen. Dit rijdende houten voertuig is stevig en robuust en helpt kinderen hun eigen verhaal te bedenken!

Peppa Pig - Houten Familie Auto

Peppa Pig, de hele familie

Bij de eerder genoemde speelsets krijg je een Peppa Pig speelfiguur, maar het is natuurlijk veel leuker als je met de hele familie kunt spelen. En ook dat is mogelijk! Deze set bestaat uit Peppa, George, Mama en Papa Pig!

Peppa Pig - Houten Familie - 4 Figuren

De Schoolbus Vormenstoof

Tot slot nog de Peppa Pig Schoolbus vormenstoof. Deze mooie houten schoolbus bevat een speelfiguur en de bus rijdt echt. Maar dat is niet alles. De bus bevat ook een puzzel met 4 stukjes die op de bus moeten. Plak stickers van de vrienden van Peppa Pig op de bus en rijdt samen naar school! De schoolbus is gemaakt van milieuvriendelijk hout, is stevig, duurzaam en perfect voor de kleine kinderhandjes.

Peppa Pig Houten Speelgoed

Ook leuk om te lezen: Dit is het leukste houten speelgoed voor kindjes van 1 jaar

Hebben jullie al duurzaam houten Peppa Pig speelgoed in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.