Bouw en Constructie LEGO Reviews Speelgoed van het Jaar 2021 Speelgoed verkiezingen Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

LEGO Friends Magische Kermisachtbaan | Winnaar Speelgoed van het Jaar 2021

LEGO Friends Magische Kermisachtbaan | Winnaar Speelgoed van het Jaar 2021 21 september 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO bouwen

Spelen met LEGO, het blijft fantastisch! Niet alleen Fenna vindt het hier in huis superleuk. Stiekem zijn papa en mama ook fan! We hadden er dus ook allemaal weer zin in om de LEGO Friends Magische Kermisachtbaan te gaan bouwen. Zelfs Jamie (9) jaar bouwde mee. Zou het iets te maken hebben met het feit dat deze set één van de winnaars is van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021? Lees snel verder om er achter te komen!

LEGO Friends Magische Kermisachtbaan

De LEGO Friends Magische Kermisachtbaan is een speelset die uit maar liefst 974 onderdelen bestaat. De set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zorgt voor heel veel bouw- en speelplezier. De set bevat een speelgoedachtbaan met schattige konijnenkarretjes, een plek voor actiefoto’s en nog een spannende attractie voor de echte durfals zonder hoogtevrees. Maar is dat alles? Nee, zeker niet! Deze set brengt direct het kermis gevoel in huis door de stoffe tent! Een tent die ideaal is voor de goochelshow waarin de LEGO Friends poppetjes de show stelen. Dat klinkt toch supertof! Wij gingen aan de slag met deze LEGO bouwset om dit te testen!

LEGO Friends Magische Kermisachtbaan (3)

De LEGO Friends Magische Kermisachtbaan is een set waar je zeker wel even zoet mee bent! De set bestaat uit 8 genummerde zakjes en nog extra onderdelen. Met maar liefst 4 instructieboekjes weet je dat dit lekker bouwen wordt! Fenna kon niet wachten en begon direct!

LEGO bouwen
LEGO bouwen
LEGO bouwen

Met haar 7 jaar is Fenna eigenlijk te jong voor de LEGO Friends Magische Kermisachtbaan , maar het bouwen ging haar prima af. Zoals gebruikelijk zijn de instructies heel goed te volgen. Stap voor stap bouw je de hele set in elkaar, het kan eigenlijk niet mis gaan. Ook Jamie (9) besloot een handje te komen helpen. Uiteindelijk zijn we toch zeker de hele zondagmiddag bezig geweest om deze set in elkaar te zetten. Maar je bent vast nieuwsgierig naar het resultaat? Want wat zorgt er nou voor dat deze set winnaar is van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021?

Om te beginnen ziet de set er fantastisch uit. Aan alle kleine details is gedacht en wat de set ook echt heel leuk maakt zijn de goocheltrucs die je zelf in elkaar bouwt. Zo ontdekken kinderen de techniek achter goocheltrucs en kunnen ze er daarna lekker mee spelen!

LEGO Friends Magische Kermisachtbaan
Het goochelthema komt terug in de hele LEGO set! Dit konijntje laat je op een simpele manier uit de hoed komen!
LEGO Friends
En ken je de goocheltruc waarbij iemand verdwijnt! Dit lukt jou ook met dit drieluik!
LEGO Friends Magische Kermisachtbaan
LEGO Friends
Magische Kermisachtbaan

Toen ik Fenna vroeg naar haar mening over de LEGO Friends Magische Kermisachtbaan gaf ze het volgende aan. Vooral de goocheltrucs zijn heel leuk mama (ik kreeg meteen nog even een demonstratie). En ook de achtbaan is erg leuk! Wil je een suikerspin? Ook die kan je kopen op deze kermis!

LEGO Friends Magische Kermisachtbaan

Oftewel deze set valt in de smaak! En ik begrijp het wel, LEGO heeft prachtige details aangebracht en het thema is voor (jonge) kinderen natuurlijk ook hartstikke leuk. Wat ons betreft een aanrader voor op de verlanglijstjes!

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2021

Dit jaar zijn er maar liefst 36 winnaars gekozen door de vakjury van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021! En de LEGO Friends Magische Kermisachtbaan behoort tot de winnaars in de categorie speelgoed voor kinderen van 8 en 9 jaar oud. En dit is waarom:


De Magische Kermisachtbaan bestaat uit een kermistent met een goochelaar een treinbaantje een aantal poppetjes en diverse (goochel)attributen. Het geheel ziet er vrolijk en kleurrijk uit. Kinderen kunnen ermee bouwen en fantasiespel spelen rond het thema kermis en goochelen. Het speelgoed bevordert constructievaardigheden, fantasiespel en sociale vaardigheden. Leuk om samen met anderen mee te spelen.

Vakjury Speelgoed van het Jaar 2021

Ben jij het met de vakjury eens dan kan je op de LEGO Friends Magische Kermisachtbaan stemmen! Jouw stem kan er voor zorgen dat deze LEGO bouwset ook nog eens de publieksprijs winnen. Meer informatie over het stemmen vind je op www.speelgoedvanhetjaar.nl!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.