Games en Elektronica

10x de leukste Nintendo Switch spellen voor kinderen!

10x de leukste Nintendo Switch spellen voor kinderen! 11 december 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Nintendo Switch spellen voor kinderen

De Nintendo Switch is nog steeds onze favoriete spelcomputer thuis. De spelcomputer is zowel handheld te spelen als op de TV. Ook onze kinderen spelen er geregeld op. Daarom zetten we vandaag de leukste Nintendo Switch spellen voor kinderen op een rij!

Nintendo Switch spellen voor kinderen

Er is echt enorm veel keus, maar we hebben een selectie gemaakt van wat ons betreft de echte toppers zijn.

Mario Party

Dit is echt zo’n heerlijk spel! Leuk voor het hele gezin! Dit spel bestaat eigenlijk uit een heleboel minigames. Denk aan wie het beste een stukje vlees kan bakken, racen op een driewieler, basketballen en nog veel, veel meer. Een superleuk spel voor zowel jonge als oudere kinderen. En ook voor volwassenen hoor 😉 Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Nintendo Switch spellen voor kinderen

PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Dit is een spel dat uitermate geschikt is voor jonge kinderen. Het is dan ook geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. In Mighty Pups Save Adventure Bay is er een meteoor neergestort die de pups megakrachten heeft gegeven… en van Avonturenbaai een megapuinhoop heeft gemaakt. Nu is het de taak aan jou en de pups om hun krachten, reddingsvaardigheden en gadgets in te zetten om de stad weer net zo PAWtastisch te maken als hij was. Het spel ziet er superleuk uit, het is makkelijk te snappen voor kinderen en het is gewoon heel erg leuk. Mag niet ontbreken op de lijst met leukste Nintendo Switch spellen voor kinderen.

PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay (1)

Gigantosaurus The Game

Gigantosaurus is bekend van de serie op Disney Junior. Maar je kunt tegenwoordig in een aflevering meedoen in een spel op de Switch. Speel samen met vrienden en familie om Rocky, Tiny, Mazu en Bill te helpen de dag te redden – voordat ze naar de volgende zone gaan. Groot voordeel van het spel: het is Nederlands gesproken. Echt heel erg leuk als je een klein kind dit wilt laten spelen. Het spel is makkelijk te begrijpen qua opdrachten. Ook dit spel is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Gigantosaurus The Game (1)

Animal Crossing

Animal Crossing is een fantastisch spel en het is zeer uitgebreid. Zeker niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Kinderen moeten wel kunnen lezen om dit spel te kunnen spelen, maar dan kunnen ze ook zelf alles doen! Het is een heel vriendelijk en ontspannen spel. Ideaal voor het hele gezin!

HERFST-UPDATE VAN ANIMAL CROSSING (3)

Mario Kart 8 Deluxe

Wat een klassieker!! Mario Kart 8 Deluxe is uiteraard geschikt voor jong en oud. Maar dus zeker ook één van de leukste Nintendo Switch spellen voor kinderen. Onze kinderen vinden het ook een heel erg leuk spel en spelen het vaak tegen elkaar of tegen ons. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder en uiteraard extra leuk als je het speelt met stuurtjes.

Slide Stars

Het gloednieuwe spel Slide Stars draait helemaal om influencers en waterglijbanen! In dit spel glij je namelijk als een van de 20 internationale influencers van de glijbanen af. De 20 influencers komen uit allerlei landen. Freek Vonk en Milan Knol vertegenwoordigen Nederland. In het spel kies je jouw favoriete ster en vervolgens een opblaasfiguur. Daarna ga je van allerlei bizarre en extreme waterglijbanen af. Makkelijk bestuurbaar, grappig en best verslavend! Het spel wordt aangeraden voor kinderen van 7 jaar en ouder, maar ons zoontje van 5 kan er al prima mee uit de voeten.

Slide Stars

Splatoon 2

Lekker schieten en kliederen, maar zonder bloed! Splatoon 2 is ideaal voor kinderen. Verover terrein door de grond met inkt te bedekken in gevechten van vier tegen vier. Het team dat eindigt met het grootste territorium, wint! Je zult moeten samenwerken en op het juiste moment in een inktvis moeten veranderen om je tegenstanders te slim af te zijn. Kliederen maar! Geschikt voor kinderen voor 7 jaar en ouder. De graphics zijn heel gaaf en het spel is makkelijk te bedienen. Erg leuk!

Splatoon 2 - Nintendo Switch - Demo

Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, maar voor ons zoontje is SpongeBob een held! Speel als SpongeBob, Patrick en Sandy en laat de kwaadaardige Plankton zien dat misdaad zelfs nog minder betaalt dan Mr. Krabs. Wil je Bikini Bottom redden van de vele ongebreidelde robots met je krachtige bubbels? Dan is deze Nintendo Switch game iets voor jou! Wil je bungee jumpen in je onderbroek? Waarom ook niet! Wil je de krachten bundelen in een gloednieuwe multiplayer-modus? De strijd is begonnen!

Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

The Unicorn Princess

Paardenfans opgelet! In The Unicorn Princess verzorg je niet alleen paarden, maar is de kans groot dat je ook nog een eenhoorn tegenkomt! Dit spel combineert de echte wereld vol met paarden met een fantasiewereld vol eenhoorns. In deze twee werelden kun je maar liefst 15 verschillende missies spelen. En je krijgt de mogelijkheid om jouw eigen personage en paard aan te passen. Officieel geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder maar wij raden het aan voor kinderen die kunnen lezen.

The Unicorn Princess Nintendo Switch

LEGO spellen

En de laatste in de lijst is niet één specifiek spel, maar een serie. De LEGO spellen voor de Nintendo Switch zijn zeer gevarieerd. Je hebt spellen met Harry Potter in de hoofdrol, spellen met Marvel superhelden, The Incredibles of Ninjago. De spellen zijn geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder, maar het lievelingsspel van ons 5-jarige zoontje is al enige tijd LEGO Marvel Super Heroes 2. Een ontzettend uitgebreid en leuk spel.

Nintendo Switch spellen voor kinderen

Dit waren onze 10 leukste Nintendo Switch spellen voor kinderen! Heb jij aanvulling voor op de lijst? Laat het ons weten in de reacties!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.