Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Televisie & film

Het gaafste Paw Patrol speelgoed waar je kleuter uren zoet mee is!

Het gaafste Paw Patrol speelgoed waar je kleuter uren zoet mee is! 10 december 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Paw Patrol speelgoed

Als er een probleem is in Avonturenbaai dan komen Ryder en zijn pups in een ommezwaai! Ken jij het Paw Patrol lied inmiddels ook uit je hoofd? Dan heb je ongetwijfeld een fan in huis! Voor die fan hebben wij het leukste Paw Patrol speelgoed op een rij gezet!

Het gaafste Paw Patrol speelgoed

De populaire serie is al jaren op televisie en kent veel verschillende karakters. De meeste karakters vind je ook terug als je op zoek gaat naar het gaafste Paw Patrol speelgoed. Ryder, Rubble, Skye en Marshall gaan samen met jou op avontuur. Ben je er klaar voor?

De PAW Patroller Speelset met Ryder

PAW Patroller Speelset - Paw Patrol speelgoed

We beginnen gewoon meteen met de PAW Patroller Speelset met Ryder. Deze speelset is de meest uitgebreide speelset met speelfiguren. Ideaal dus want daar kunnen kinderen hun eigen verhaal mee spelen. Het is het ultieme reddingsvoertuig en bevat Ryder. Alle andere pups kan je erbij sparen en ook op de Patroller vervoeren. Met licht- en geluidseffecten is dit de must-have onder het Paw Patrol speelgoed.

PAW Patrol Basic Vehicles

PAW Patrol Basic Vehicle - Rocky

Om de Paw Patroller speelset te vullen de pups kan je de PAW Patrol Basic Vehicles aanschaffen. Wat dacht je van Skye, Marshall of Chase? Of zit daar de favoriete puppy niet tussen? Wees niet bang ook Rubble en Rocky kunnen worden toegevoegd aan de Paw Patroller!

Kwartetten met jouw favoriete helden

Paw Patrol kwartet - Paw Patrol speelgoed

Speel je liever spelletjes? Dan is het Paw Patrol kwartet een aanrader. Het kwartetspel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud en bevat uiteraard afbeeldingen met alle favoriete helden. Wie de meeste kwartetten weet te verzamelen wint het spel!

Crayola Color Wonder Paw Patrol – Kleurboek

En voor de creatieve kinderen is er ook een tof Paw Patrol kleurboek! En dit is niet zo maar een kleurboek, dit kleurboek is geschikt voor kinderen die nog wel eens buiten de lijntjes kleuren. De inkt van de 5 Color Wonder stiften verschijnen alleen op het Color Wonder papier en niet op andere ondergronden zoals bijvoorbeeld tafels of muren. Zo kan er met dit Paw Patrol speelgoed veilig gespeeld worden.

Crayola Color Wonder Paw Patrol - Kleurboek

Lees hier onze review over het Paw Patrol Color Wonder kleurboek!

Ravensburger 4 in a box puzzel

Paw Patrol speelgoed

Maak kennis met de Paw Patrol puzzel van Ravensburger. Deze puzzel is geschikt om te leren puzzelen. De set bevat puzzels van 12, 16, 20 en 24 stukjes met de favoriete Paw Patrol puppies en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Knuffel de helden uit Avonturenbaai

Pluche Paw Patrol knuffel Chase

Ook de knuffels kunnen natuurlijk niet ontbreken. Jonge kinderen vinden ze fantastisch en kunnen er hele avonturen mee beleven. En knuffels bieden natuurlijk ook troost en bieden kinderen een veilig gevoel. En met de Paw Patrol helden voelen zij zich natuurlijk super veilig! Een must-have als het gaat om Paw Patrol speelgoed! Bekijk hier alle Paw Patrol knuffels!

Paw Patrol On A Roll – Nintendo Switch

Heb je een Nintendo Switch in huis? Dan is Paw Patrol On A Roll zeker leuk om eens te proberen. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Met alle acht de pups kan je op maar liefst 16 missies op verschillende locaties in Avonturenbaai. Gebruik de speciale vaardigheden om vrienden te redden en de missies te voltooien.

Paw Patrol - On A Roll - Switch

Ook leuk: Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

VTech Preschool PAW Patrol horloge

VTech Preschool PAW Patrol Learning Watch

Door naar een supercool horloge! Dit horloge laat je niet alleen de tijd zien maar bevat ook spelletjes, een wekker, timer en stopwatch. Kinderen leren klokkijken, maken kennis met dieren, rekenen en problemen oplossen. Het Vtech Paw Patrol horloge is beschikbaar in de variant Skye en Marshall.

Lunchtrommel & drinkbeker

Oké, niet echt speelgoed maar wel superleuk! Speelgoed mee naar school mag niet altijd, maar over de lunchtrommel en drinkbeker kunnen ze weinig zeggen. En zeg zelf, deze Paw Patrol lunchset is toch ook gewoon echt heel leuk!

Paw Patrol lunchset
Wat is het favoriete Paw Patrol speelgoed van jouw kindje(s)?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.