Games en Elektronica Televisie & film

Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay | Binnenkort

Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay | Binnenkort 13 augustus 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay - Nintendo Switch, Playstation, Xbox, PC

Het is alweer twee jaar geleden dat we Paw Patrol: On a Roll voor op de Nintendo Switch aankondigden. En dit keer is het de beurt aan een heel nieuw spel voor op de Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One en PC. Vanaf november ligt Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay in de winkels!

Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

De pups van Paw Patrol zijn klaar voor een gloednieuwe missie. Dit nieuwe spel verschijnt op 6 november dus nog even geduld! Maar als we BANDAI NAMCO Entertainment Europe, Outright Games en Nickelodeon moeten geloven dat wordt het het wachten waard.

‘We zijn blij te kunnen werken aan een tweede PAW Patrol-titel, samen met Nickelodeon. Het is een leuke ervaring om iedereens favoriete pups tot leven te brengen in een videogame. We kijken uit naar de lancering van dit gloednieuwe avontuur, waar de gehele familie enorm veel plezier aan zal beleven.’

Terry Malham CEO van Outright Games
Paw Patrol

Wat valt er te beleven?

We gaan jullie de trailer natuurlijk niet onthouden! Kijk je mee naar de grootste helden van onze kinderen:

In Mighty Pups Save Adventure Bay speel je samen met vrienden en familie in co-op, kies je favoriete pup en gebruik zijn krachten om avontuurlijke missies aan te gaan. En dit doe je natuurlijk met alle pups, ieder met zijn eigen bijzondere krachten.

Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay voor de Nintendo Switch

Speel met Chase, Rubble, Marshall, Everest, Rocky, Sky, Tracker of Zuma. Verken Adventure Bay en hang de held uit in zeven missies. Naast de missies zijn er ook zeven leuke minigames om te spelen. En alle missies en spellen beschik je natuurlijk over de superkrachten.

Mighty Pups Save Adventure Bay

De co-op modus maakt het mogelijk om met twee spelers te spelen. Ga samen op avontuur en red je vrienden!

Wanneer in de winkel(s)?

Zoals gezegd is het nog wel even een kwestie van geduld. Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay ligt vanaf 6 november 2020 in de winkels. En is te spelen op de Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One en PC.

Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay - Nintendo Switch, Playstation, Xbox, PC

Ook leuk om te spelen: Paw Patrol On A Roll

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.