Games en Elektronica

Paw Patrol: On A roll

Paw Patrol: On A roll 4 augustus 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Paw Patrol: On A roll

Paw Patrol niks is te dol! Geen klus is te groot, geen pup is te klein! Komen deze teksten je bekend voor? Dan heb je ongetwijfeld te maken met een Paw Patrol fan in huis. En voor de Paw Patrol fans onder onze volgers hebben we een leuk nieuwtje. Vanaf dit najaar kunnen we het ‘Paw Patrol: On a Roll spel’ spelen op consoles en PC! Dit spel kan alvast op het verlanglijstje voor in de decembermaand!

Paw Patrol: On a Roll

Op vrijdag 26 oktober 2018 verschijnt het spel Paw Patrol: On A roll voor op de PlayStation4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo 3DS en PC. Het spel is gebaseerd op het populaire programma Paw Patrol van Nickelodeon & Spin Master Entertainment. Het spel bevat 16 spannende avonturen met alle zes de bekende rescue pups en Ryder. Ga op avontuur met Rocky, Skye, Marshall, Rubble, Zuma en Chase.

Paw Patrol On A roll consoles

Geen klus is te groot, geen pup is te klein!

Samen met de pups van Paw Patrol ga je op avontuur. Jullie zijn klaar om de boel te redden in Avonturenbaai door 16 spannende reddingsmissies te voltooien. Net als in de televisieserie hebben alle pups hun eigen unieke vaardigheden om vrienden te redden en iedereen veilig te houden. Je kunt acht locacties op Avonturenbaai bezoeken, wat dacht je van Jake’s Berg, de boerderij van boerin Yumi of een afgelegen canyon? Elk avontuur kan je spelen met twee reddingspups tegelijk, samen ga je op zoek naar de beste manier om de missie tot een goed einde te brengen.

Paw Patrol On A roll computer

Ook interessant: Mission Paw: Paw Patrol Speelgoed

We moeten nog wel even geduld hebben, want zoals al eerder verteld het spel wordt op 26 oktober 2018 pas uitgebracht. Het is wel direct geschikt voor diverse consoles. Paw Patrol: On A roll kan gespeel worden op de PlayStation4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo 3DS en PC.

Update augustus 2020: Lees hier meer over het nieuwste Paw Patrol spel voor op de Nintendo Switch, Playstation, Xbox One en PC!

Gaan jullie het spel PAW Patrol: On a Roll in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.