Crayola Knutselen en Educatief Reviews Televisie & film

Review | Color Wonder Box set Paw Patrol

Review | Color Wonder Box set Paw Patrol 1 februari 20191 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Color Wonder Box set Paw Patrol

Onlangs kreeg ons zoontje voor zijn 4e verjaardag de Crayola Color Wonder Paw Patrol box set! Hij is helemaal gek van Paw Patrol en kleuren, dus dit cadeau hadden we op zijn verlanglijstje gezet.

Crayola Color Wonder Paw Patrol box set

De Color Wonder Paw Patrol box set is van Crayola. Met dit boek kun je Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye kleuren. In het boek zitten geheime elementen verstopt die verborgen zitten in de achtergronden van de kleurplaten. Het boekt telt 18 kleurpagina’s. Je krijgt er 5 magische stiften bij.

Color Wonder Box set Paw Patrol

Color Wonder

Color Wonder is een speciaal concept voor kinderen die nog weleens buiten de lijntjes kleuren. De inkt van de 5 bijgevoegde Color Wonder stiften verschijnen alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden. Color Wonder neemt hierdoor stress weg over vlekken maken op huid, kleding of meubelen.

Color Wonder Box set Paw Patrol

Wist je al dat je Paw Patrol ook live in het theater kunt zien!?

Ons oordeel

Zoals gezegd is ons zoontje gek van kleuren en van Paw Patrol, dus dit leek me een prima combinatie. En ons zoontje vindt het inderdaad erg leuk! Het is dus in principe een gewoon kleurboek, alleen je kunt de magische stiften gebruiken en dan verschijnt de kleur op het papier. Bij Color Wonder Box set Paw Patrol krijg je 5 stiften, helaas dus wat beperkt qua kleuren. Ook vind ik het erg lang duren voor de kleur op het papier verschijnt.

Color Wonder Box set Paw Patrol

Het grootste nadeel is dat de doppen erg lastig van de stiften af te krijgen zijn. Hierdoor kan ons zoontje zelf de doppen er niet afhalen. En dat is erg jammer, want verder is deze set van Crayola juist prima om hem er alleen mee te laten, aangezien hij er toch niet mee op de meubels en dergelijke kan tekenen!

Desondanks heeft hij er zelf erg veel plezier van. Hij vindt het leuk om te zien wat er allemaal tevoorschijn komt als hij met de magische stiften over de verschillende kleurplaten gaat. Sowieso vindt hij alles van Paw Patrol fantastisch, dus ook dit viel goed in de smaak.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

  1. Mmmmm wat kost het? Want het is wel jammer uiteraard dat er een paar nadelen zijn. Ik heb wel stiften daar moet water in dan kunnen ze ook kleuren op een vloerkleed. Deze zijn wel heel leuk, maar dan kleurt het alleen rood. Wel leuk voor je jongste overgins!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.