Boeken, School en Vrije tijd

De grote dierenatlas – Anne McRae

De grote dierenatlas – Anne McRae 31 januari 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

De Grote Dierenatlas

Sommige boeken vallen gelijk op omdat ze zo mooi zijn vormgegeven. Dat is zeker het geval bij De grote dierenatlas van Anne McRae. En wat nog leuker is, deze dierenatlas heeft een eigen app! Het boek is van uitgever Van Holkema & Warendorf. Dat is een onderdeel van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv.

De grote dierenatlas

Wij kregen De Grote Dierenatlas opgestuurd om te testen. Ideaal voor onze kinderen (4 en 2) om te oefenen met de namen van alle dieren. Het boek wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar, maar hier thuis hebben de kindjes er zeker al plezier van, al kunnen ze het zelf nog niet lezen.

De Grote Dierenatlas

In dit boek reis je langs alle continenten en kom je de kleinste, grootste, raarste en mooiste dieren tegen. Zoek op waar je favoriete dieren voorkomen en ontdek alles over de gebieden waar ze leven. De grote dierenatlas is prachtig vormgegeven en maakt het aantrekkelijk om doorheen te bladeren.

De Grote Dierenatlas

App

Met de bijbehorende gratis app bekijk je meer dan honderd dierenfilmpjes. Dit maakt het boek natuurlijk gelijk een stuk leuker en interactiever voor de kinderen. Het nadeel vind ik wel dat je dan gelijk weer een scherm erbij hebt, ik probeer de schermtijd juist te verminderen. Maar desondanks is het hartstikke leerzaam voor de kinderen om te zien hoe de dieren op de illustraties er in het echt uit zien. Het houdt daardoor ook zeker hun interesse langer vast.

Meer lezen over boeken? Lees hier alles over de leukste boeken van Dora the Explorer!

Het boek is een hardcover en telt 48 bladzijden. De grote dierenatlas is verschenen in september 2018. Zijn jouw kinderen gek van dieren en willen ze alle namen leren? Dan is dit boek absoluut een aanrader!

De Grote Dierenatlas

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.