Games en Elektronica

Kom in beweging met Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Kom in beweging met Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise 9 december 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Fitness Boxing 2

De tijd van koude en donkere dagen is weer aangebroken. Januari is in zicht en dus ook de goede voornemens. En wat is er leuker dan sporten met de Nintendo Switch? Beweeg op de beat van tophits in de nieuwste game Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise voor de Nintendo Switch laat je bewegen op de beat van 23 instrumentale tophits. Pak je Joy-Con-controllers en beweeg en stoot op het ritme. Daag jezelf uit met de trainingen, spelstanden en liedjes die deze game biedt.

Fitness Boxing 2

Kies voor nog meer motivatie een trainingspartner uit. Je kunt Daily Workout en Free Training ook samen spelen. Geef één of twee Joy-Con-controllers aan een huisgenoot en kom samen in beweging. Vergelijk jullie statistieken om elkaar nog meer te motiveren. Als je het eerste deel al hebt gespeeld kun je zelfs je statistieken importeren en je trainingen voortzetten in Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise.

Fitness Boxing 2

Je hebt keuze uit negen instructeurs om je te helpen door te zetten wanneer het zwaar wordt. Je kunt zelfs het uiterlijk van je instructeur aanpassen en kleding vrijspelen door het behalen van prestaties.

En weet je wat tof is? In de Nintendo eShop kun je een gratis demo downloaden. Ervaar een opwarmer van de volledige game door alvast op drie songs een work-out te doen.

Fitness Boxing 2

Meer sporten op de Nintendo Switch doe je uiteraard met Ring Fit Adventure.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.