Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch

Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch 3 december 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch

Wij zijn fan van de Nintendo Switch en vertellen jullie dan ook maar al te graag over het nieuwste spel! Of misschien kunnen we het wel beter een sport noemen! Met de Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch kan het zijn dat je je in het zweet moet werken. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Ring Fit Adventure, wat is het?

Ring Fit Adventure is de nieuwste uitdaging voor op de Nintendo Switch. Tijdens deze avonturengame gebruik je accessoires die jouw fysieke oefeningen omzetten naar acties in de game! Hoe dit werkt? Je vecht bijvoorbeeld tegen vijanden door zelf fitnessoefeningen uit te voeren. Zo ben je aan het gamen en aan het sporten tegelijkertijd!

Hoe werkt Ring Fit Adventure?

Ring Fit Adventure werkt met de Ring-Con en de beenband, deze twee accessoires meten al je bewegingen en vertalen deze door naar acties in het spel. Jog bijvoorbeeld op je plaats om je personage door grasvlakten te laten rennen. Of dus je Ring-Con naar voren om krachtige aanvallen in te zetten.

Ring Fit Adventure

Door Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch dagelijks te spelen train je diverse lichaamsdelen. En met de minigames krijg je de mogelijkheid om je eigen work-outs amen te stellen. Het spel zorgt voor sportief speelplezier voor jong en oud, ongeacht je fitnessniveau.

Krijg ik hulp bij het sporten?

Ring Fit Adventure speelt zich af in een kleurrijke wereld. In deze wereld moet je op verschillende manieren een weg banen door meer dan 20 gebieden. Je doet dit dus door te sporten en daarbij krijg je begeleiding. De oefeningen zijn onderverdeeld in de categorie├źn armen, benen, buik en yoga. Het spel geeft duidelijke instructies over hoe je de oefeningen correct uitvoert. Voer je de oefeningen goed uit dan breng je meer schade aan de vijand! En hoe beter je de oefeningen uitvoert, hoe sneller jouw personage een niveau zal stijgen. En hoe sterker je wordt hoe meer nieuwe oefeningen je vrij speelt. Uitdaging genoeg!

Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch

Naast de avonturen modus kun je ook gaan spelen in de ‘snelle’ modus. Deze stand in de Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch biedt de mogelijkheid om kortere sessies te spelen en een snelle work-out te doen. Speel bijvoorbeeld om de beurt een minigame en probeer een hogere score neer te zetten dan je vrienden en familie. In minigames moet je allerlei verschillende activiteiten doen, zoals kisten kapotmaken met lucht door de Ring-Con te gebruiken of potten bakken door squats uit te voeren.

Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch

Ook leuk om te lezen: Nintendo Labo VR pakket

Wij zijn enthousiast en kunnen niet wachten tot we Ring Fit Adventure kunnen uitproberen. Hebben jullie de Ring Fit Adventure in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.