Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

The Unicorn Princess voor paardenliefhebbers!

The Unicorn Princess voor paardenliefhebbers! 14 januari 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

The Unicorn Princess Nintendo Switch

Ben je gek op paarden en eenhoorns? Dan is The Unicorn Princess voor op de Nintendo Switch iets voor jou! In dit spel verzorg je niet alleen paarden, maar is de kans groot dat je ook nog een eenhoorn tegenkomt! Ga samen op avontuur en ontdek een wereld vol paarden en eenhoorns.

The Unicorn Princess

The Unicorn Princess voor de Nintendo Switch is een familiespel dat uitermate geschikt is voor liefhebbers van eenhoorns en paarden. Dit spel combineert de echte wereld vol met paarden met een fantasiewereld vol eenhoorns. In deze twee werelden kun je maar liefst 15 verschillende missies spelen. En je krijgt de mogelijkheid om jouw eigen personage en paard aan te passen. Lukt het jou om alle zes de paarden te verzamelen en de wereld mee te ontdekken?

Wat vinden wij van het spel?

Wij kregen de mogelijkheid om het spel The Unicorn Princess te testen en we delen onze bevindingen graag met jullie! Fenna (5 jaar) is gek op paarden en vooral eenhoorns, dus dit leek ons heel leuk om te testen! Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud, dus dat moest goed komen, toch?

Het verhaal

Het spel begint met het creëren van een personage, waarmee je het spel gaat spelen. Je leert de besturing van het spel kennen en ontdekt hoe je nieuwe kleding voor jouw personage en/of paard kunt kopen.

The Unicorn Princess
Door het huis lopen
Op zoek naar de stal

Op de kaart worden locaties weergegeven en het is de bedoeling dat je naar die locaties verplaatst. De besturing is vrij eenvoudig, maar nog vrij lastig voor onze 5-jarige. Overigens is het spel alleen Nederlands ondertiteld en Engels gesproken. Dus ze kon sowieso niet spelen zonder onze uitleg.

De missies

De missies worden allemaal in het Engels uitgelegd en in het Nederlands ondertiteld. Wij moesten Fenna dus overal bij helpen, maar ze vond de eerste missie wel heel erg leuk. Tijdens de eerste missie ga je op zoek naar een ontsnapt konijntje en mag je al lekker op een paar door de velden rijden. Maar niet voordat je leert hoe je het paard moet verzorgen!

The Unicorn Princess
The Unicorn Princess

Borstelen en hoeven krabben, je leert het allemaal in het spel The Unicorn Princess! Eenmaal schoon en opgetuigd ga je op pad. Je bepaald zelf de snelheid van het paard, maar let hierbij wel op zijn energie! Als het paard moe is zal het bijvoorbeeld niet meer galopperen.

Paardrijden

Gedurende het hele spel staat het kompas centraal en al snel brengt het je naar een hele bijzondere wereld! En daar kan je jouw paard inruilen voor een eenhoorn en zo wordt jij The Unicorn Princess!

The Unicorn Princess

Ook leuk om te lezen: Whisper & de komst van Ari

The Unicorn Princess – ons oordeel

En wat er dan allemaal gebeurd? Dat is aan jou om uit te zoeken! The Unicorn Princess bevat geen hoogstaande beelden, maar is zeker leuk om te spelen. Al zou ik dit spel wel pas aanraden aan kinderen die kunnen lezen, dus waarschijnlijk vanaf een jaar of 6. Anders is het spel heel lastig te spelen zonder de hulp van iemand anders. Het spel is ook zeker niet zo maar even uitgespeeld, de missies worden steeds lastiger! Ga jij de uitdaging aan?

The Unicorn Princess

€39,99
8

Prijs

8.0/10

Graphics

7.5/10

Speelplezier

8.5/10

Cons

  • Engels gesproken en alleen Nederlands ondertiteld

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.