Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Gigantosaurus The Game | Nintendo Switch

Gigantosaurus The Game | Nintendo Switch 25 augustus 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Gigantosaurus The Game (1)

Wil je jouw kinderen kennis laten maken met gamen? Gigantosaurus The Game is een ideale game op de Nintendo Switch om kleine kinderen kennis te laten maken met gamen.

Gigantosaurus – de serie

Gigantosaurus kennen we natuurlijk als de leuke serie op Disney Junior. Het is gebaseerd op de bestseller van Jonny Duddle. De serie neemt kinderen mee op spannende en komische avonturen. Kleine dino’s verlaten hun nest en gaan op verkenning in de grote, wijde wereld. Iedere aflevering draait om de ontdekking van het mysterie van de Gigantosaurus – de grootste en wildste dinosaurus van allemaal.

Gigantosaurus The Game (1)

Gigantosaurus The Game

De meest opwindende aflevering van Gigantosaurus tot nu toe is er een waarin je kunt spelen. Maar word jij de meest brutale ontdekkingsreiziger of de snelste racer? Speel samen met vrienden en familie om Rocky, Tiny, Mazu en Bill te helpen de dag te redden – voordat ze naar de volgende zone gaan. Dinosaurussen hebben nog nooit zo veel plezier gehad! Je kunt met drie anderen spelen. Het spel bestaat uit een avonturendeel en een racegedeelte.

Gigantosaurus The Game (1)

“Wij hebben er altijd alles aan gedaan om videogames te maken van de hoogst mogelijke kwaliteit en om ervan verzekerd te zijn dat ze vakkundig aansluiten bij de fictieve wereld van het bronmateriaal,” aldus Terry Malham, CEO van Outright Games.

Wat vonden wij van het spel?

Ons zoontje is gek van dino’s en hij vindt de Nintendo Switch ook helemaal fantastisch, dus dit kon eigenlijk niet mis gaan. Groot voordeel van het spel: het is Nederlands gesproken. Echt heel erg leuk als je een klein kind dit wilt laten spelen. Het spel is makkelijk te begrijpen qua opdrachten. Ons zoontje is 5 en kon het goed volgen. De besturing is ook niet ingewikkeld en als je niet weet waar je heen moet, geeft een roze spoor de weg aan.

Gigantosaurus The Game (1)

Als je een wereld hebt voltooid, kom je in een soort racespel om naar het volgende level te racen. Dit vond Spencer (en ik stiekem ook) één van de leukste onderdelen van het spel. Moet je dit spel kopen als diehard gamer? Nee. Is dit spel leuk voor een gezin met jonge kinderen? Absoluut! Wij raden het spel dan ook zeker aan.

Gigantosaurus The Game (1)

Gigantosaurus: The Game is verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en Steam.

Meer Nintendo Switch? Ben je ook al verslaafd aan Animal Crossing?

Gigantosaurus The Game

8.2

Speelplezier

8.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Prijs

7.5/10

Pros

  • Erg leuk spel voor jonge kinderen
  • Nederlands gesproken

Cons

  • De graphics zijn vrij simpel

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.