Games en Elektronica

Animal Crossing New Horizons uitbreiding

Animal Crossing New Horizons uitbreiding 25 juni 20201 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Animal Crossing New Horizons uitbreiding 4

Oh yes!! Er komt een Animal Crossing New Horizons uitbreiding aan. Spelers kunnen namelijk binnenkort een duik nemen in hun eigen eilandparadijs. Er staat namelijk een reeks gratis updates klaar voor vertrek naar Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch. Deze updates bezorgen je nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om te zwemmen en naar diepzeewezens te duiken, nieuwe gezichten en een hoop nieuwe voorwerpen zoals zeemeerminnenmeubels. Deze gratis updates behoren tot een reeks nieuwe ervaringen die gedurende de zomer en daarna naar je eilandleven komen.

Animal Crossing New Horizons uitbreiding 4

Met de nieuwe Animal Crossing New Horizons uitbreiding zullen de volgende functies en personages aan de game worden toegevoegd:

  • Zwemmen en duiken – Neem een duikpak mee en duik in het water om het maritieme leven rondom je eiland te verkennen, want je kunt binnenkort zwemmen en duiken in Animal Crossing: New Horizons. Wanneer spelers in het oceaanblauwe water aan de kust rondzwemmen, kunnen ze ook duiken om allerlei diepzeewezens te ontdekken. Het is zeker de moeite waard om op zoek te gaan naar enkele nieuwe prachtstukken om aan het museum te doneren en leuke nieuwe weetjes van Blathers te horen.
  • Pascal brengt nieuwe plannen – Tijdens het zwemmen kunnen spelers een nieuw personage tegenkomen! De vriendelijke Pascal lijkt gek op mantelschelpen te zijn. Als spelers er tijdens het duiken eentje vinden, vraagt Pascal of hij hem mag houden. Als blijk van waardering geeft hij doe-het-zelfplannen waarmee voorwerpen in zeemeerminstijl gemaakt kunnen worden.
  • Gulliver? – Nadat spelers de gratis update hebben gedownload, spoelt er een bekende aan… met een iets andere, piraat-achtige outfit. Als je hem een handje helpt, stuurt hij je een speciale beloning als teken van dank.

Een volgende zomerupdate staat gepland voor begin augustus.

Kijken jullie al uit naar de Animal Crossing New Horizons uitbreiding?

Animal Crossing New Horizons uitbreiding 4
Animal Crossing New Horizons uitbreiding 4

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

  1. Heerlijk. Het lijkt mij ook leuk om huisdieren te krijgen. Ik heb al een hondenhok, etensbakjes en een krabpaal. Maar geen huisdier. Er staan mandjes klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.