Games en Elektronica Reviews

PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay 13 november 20202 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay (1)

In de gloednieuwe game PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay kunnen jonge gamers samen met de pups van PAW Patrol aan de slag om allerlei missies uit te voeren. Wij mochten het spel testen op de Nintendo Switch en vandaag lees je onze review!

PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

PAW Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay is een spel van BANDAI NAMCO Entertainment Europe, Outright Games en Nickelodeon. In het spel gaan Chase, Rubble, Marshall, Everest, Skye, Rocky, Zuma en Tracker op allerlei toffe missies.

PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay (1)

Het verhaal

In Mighty Pups Save Adventure Bay is er een meteoor neergestort die de pups megakrachten heeft gegeven… en van Avonturenbaai een megapuinhoop heeft gemaakt. Nu is het de taak aan jou en de pups om hun krachten, reddingsvaardigheden en gadgets in te zetten om de stad weer net zo PAWtastisch te maken als hij was.

Ga op superheroïsche missies met de Mighty Pups en gebruik de megakrachten van het hele PAW Patrol-team, zoals Chase’ supersnelheid, Marshalls megahitte en Skyes wervelwind. Verken de stad en reis naar Jakes snowboardresort, Trackers jungle en verder, terwijl je samenwerkt om vrienden te redden.

PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay (1)

Ga dus snel naar de uitkijk en maak je klaar voor mega-actie! Als alles weer op zijn pootjes terecht is gekomen, kun je je van je speelse kant laten zien met Pup Pup Boogie, touwtjespringen en nog meer leuke extra activiteiten. In de multiplayermodus voor 2 spelers ga je samen met een vriend of vriendin op missie. In totaal zijn er zeven missies en 7 minigames. De game is beschikbaar op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc (Steam).

PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay (1)

Wat vond Spencer (5) van het spel?

De game is echt superleuk. Ik kan niet anders zeggen. Spencer mag elke avond na het eten even op de Nintendo Switch. We hebben best wat spellen verzameld inmiddels, maar elke avond kiest hij dit spel. Het spel ziet er ontzettend schattig uit met mooie, herkenbare graphics. Het spel is prima te spelen voor een kind van 5. Zowel de missies als de minigames zijn erg leuk. En: het spel is volledig in het Nederlands!! Ideaal!! Wat ons betreft is het een absolute aanrader voor jonge kinderen.

PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay (1)

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

2 comments

  1. Hoi Nicole, het 2e spel Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay op de switch is dus écht met Nederlandse stemmen? Gelijk aan het eerste spel ? Op de Xbox is het namelijk niet in het Nederlands. En is 7 levels niet wat te weinig voor die prijs?

    1. Hoi Niels! Ja het is echt in het Nederlands, zowel qua tekst als qua stemmen. Je moet hiervoor wel een update hebben gedownload trouwens. Misschien geldt dat ook voor de XBOX? Ik vond 7 levels best veel, maar dat kan ook liggen aan hoe ons zoontje het speelt. Hij kan namelijk hetzelfde level steeds opnieuw spelen als hij dat een leuk level vindt en kan zich ook met de minigames en alles unlocken vrij lang vermaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.