Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Speel gratis de Splatoon 2 demo! + EXTRA’S

Speel gratis de Splatoon 2 demo! + EXTRA’S 30 april 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Splatoon 2 - Demo

Mocht jij nog geen deel uitmaken van de ruim 9 miljoen Splatoon spelers, grijp dan vandaag nog je kans! Je kan tijdelijk een demoversie van het spel Splatoon 2 downloaden voor op de Nintendo Switch! Doe mee met Grondoorlog- en Splatfest-gevechten.

Over Splatoon 2

Het kan maar zo dat je het spel Splatoon 2 nog niet kent. In dat geval is het helemaal leuk om nu gratis kennis te kunnen maken met het spel. Splatoon 2 is een vervolg op het succesvolle originele spel. En in Splatoon 2 nemen spelers het opnieuw tegen elkaar op in teams van vier. Splatoon 2 bevat nieuwe levels, kledingstijlen en wapens. Wat je daarmee moet? Je ziet het in de video hieronder:

Download de gratis demo!

Wil je Splatoon 2 wel eens proberen? Haast je dan naar de Nintendo eShop om daar de gratis Splatoon 2 demo te downloaden! En vanaf vandaag, donderdag 30 april 2020 12:00 uur, kan jij je eigen grondgebied claimen om er tot woensdag 6 mei 2020 om 23:59 uur gratis te spelen.

Splatoon 2 - Nintendo Switch - Demo

Tijdens dit demo-evenement kan je online gaan om spetterende 4-tegen-4 grondoorloggevechten tegen vrienden en bezitters van de volledige game te spelen. Je krijgt tijdens deze proefperiode niet alleen de kans om nonstop Splatoon 2 te spelen, je kunt ook een gratis proefperiode van zeven dagen activeren voor Nintendo Switch Online*.

*Als automatisch vernieuwen is ingeschakeld, wordt je lidmaatschap na afloop van de gratis zevendaagse proefperiode vernieuwd via de automatische aanschaf van een individueel lidmaatschap voor 1 maand (30 dagen). Wanneer je geen lidmaatschap wilt aanschaffen, kun je tijdens de gratis proefperiode de automatische vernieuwing uitschakelen en wordt je niets in rekening gebracht.

Gratis demo versie

Wil je na de proefperiode Splatoon 2 blijven spelen? Dan kan je het spel aanschaffen met 33% korting! En spelers besparen meteen ook 25% op de digitale bundel Splatoon 2 + Octo expansion. Het spel is te spelen op de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite!

Wil jij Splatoon 2 proberen? Haast je dan nu naar de Nintendo eShop!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.