Bouw en Constructie Reviews

Review | Uniblocks

Review | Uniblocks 22 augustus 201915 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Uniblocks

Voor iedereen die gek is op bouwen, hebben we vandaag goed nieuws. We vertellen jullie vandaag meer de Uniblocks elektrische trein met wagon en rails. We mochten deze set testen en vandaag lees je onze bevindingen.

Uniblocks

Uniblocks is een hele handige website waar je bouwstenen van allerlei verschillende merken kunt vinden. Je kunt er dus echte Duplo kopen, maar bijvoorbeeld ook Brikkon en goedkopere merken bouwstenen. Ze verkopen verschillende soorten treinbanen en knikkerbanen. Echt heel erg handig dus, want je kunt er terecht voor allerlei prijsklassen.

Light Stax

Eén merk dat Uniblocks verkoopt willen we er even uitlichten voor jullie, dit kenden we namelijk zelf nog niet: Light Stax. Dit zijn lichtgevende blokjes. Je hebt ze in Duplo en in LEGO-formaat. En ze zijn zo tof! Wat dacht je bijvoorbeeld van een politieauto met koplampen die echt licht geven of een dinosaurus met lichtgevende ogen? Echt heel cool!

Elektrische trein met wagon en rails

Wij mochten een mooi pakket uitzoeken bij Uniblocks en kozen voor de blauwe elektrische trein met wagon en rails. Naast de doos die je hierboven ziet, krijg je er dus nog los een set rails bij (waar je een grote cirkel van kunt maken) en een wagon voor achter de trein. Onderin de locomotief moet je de batterijen doen (deze zijn niet inbegrepen).

Uniblocks

Duplo is bij Spencer en Jasmijn mateloos populair en ze hebben al een flinke verzameling. Maar een stoere trein die kan rijden nog niet, vandaar dat onze keus daarop viel. En oh wat zijn ze er blij mee! Onze kinderen zijn 2,5 en 4,5 en konden de baan zelf aanleggen. Ook is het simpel om de trein aan elkaar te maken er dergelijke. De set wordt geleverd met een poppetje en ook nog een klein tankstation.

Uniblocks

Omdat dit merk bouwstenen prima past op alle anderen merken die we hebben, valt alles uitstekend te combineren. De trein werd daardoor steeds maar voller en voller en is inmiddels een heus station bijgebouwd. Vooral het feit dat de trein echt rijdt, blijft de kinderen fascineren.

Uniblocks
Hebben jullie al Uniblocks in huis?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

15 comments

  1. Superleuke actie voor mijn kleinzoontje, dit is een extra uitbreiding voor de duploblokken die nog overgebleven zijn van mijn zoon en dochter, maar in de loop der jaren hebben we er uitgeleend en sommigen zijn nooit teruggekomen. Net nu mijn kleinzoontje zo gezellig met de duplo begint te spelen komt jullie actie op het juiste moment.

  2. Dat is zeker tof! Mijn dochtertje zal hier veel plezier aan beleven, ze heeft wel iets met treinen. Ze heeft nog geen trein die bij de Duplo kan dit zou een wel heel leuk cadeautje zijn! Geen FB volg op andere wijze, hopelijk mag dat ook.

  3. Wat een leuke trein!
    Daar spelen mijn jongste kleinkinderen vast graag mee.
    Ik heb geen Soc. Media (Om privéredenen), maar volg Bloglovin.
    Graag doe ik mee.

  4. Onze dochter is er heel blij mee en zeker voor deze mooie prijs.ook goede service we hadden er 2 besteld maar de ene was direct kapot en we kregen een nieuwe toegestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.