Bouw en Constructie DUPLO

Bouwen met de Nijntje Brikkon bouwsets!

Bouwen met de Nijntje Brikkon bouwsets! 29 juni 20191 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nijntje Brikkon bouwsets

Al eerder hebben we jullie vertelt over Brikkon! Met Brikkon maak je bouwen met LEGO of DUPLO nog leuker! En voor de kleintjes wordt het nu helemaal leuk met de Nijntje Brikkon bouwsets!

Wat is Brikkon?

Ben je nog onbekend met Brikkon? Dat kan! We vertellen je graag waar Brikkon vandaan komt. Het is een coƶperatie van vijf ontwerpers/makers (en ouders), die het idee voor Brikkon kregen toen hun eigen kinderen aan het bouwen waren met bouwstenen. Kinderen bouwen vaak met LEGO, DUPLO, Sluban en Mega Blocks en krijgen daarbij vaak voorbeelden geleverd wat de fantasie van kinderen kan beperken. Vanuit dit oogpunt is Brikkon ontworpen!

Het Brikkon assortiment

In het huidige assortiment van Brikkon vind je verschillende sets die het bouwen met LEGO en DUPLO een stuk leuker maken. Wat dacht je van een boomhut, vogel, kasteel of een ruimteschip! En voor de kleintjes is het assortiment uitgebreid met de Nijntje Brikkon bouwsets!

Nijntje Brikkon bouwsets

De Nijntje Brikkon bouwsets

Nieuw zijn de Nijntje Brikkon bouwsets. Met de Brikkon bouwplaten zet je snel en gemakkelijk een Nijntje wereld in elkaar! En daarop kan je bouwen met DUPLO of met de duurzaam meegeleverde BiOBUDDi bouwstenen. De houten delen van de bouwsets kunnen gemakkelijk in elkaar geschoven worden en met stiften, potloden en verf kunnen de houten onderdelen worden versierd. Wil je het opruimen? Dan schuif je de onderdelen weer uit elkaar en berg je ze plat op in de doos.

Nijntje Brikkon familie

De Nijntje Brikkon lijn bestaat uit verschillende bouwsets waaronder de Nijntje Brikkon familie bouwset. Deze set bevat twee speelfiguren: mama Pluis en Nijntje en wordt geleverd met 5 BiOBUDDi bouwstenen.

Nijntje Brikkon bouwsets

Ook leuk om te lezen: Bouwen met LEGO en Brikkon

Nijntje Brikkon vliegtuig

Is jouw kindje gek op vliegtuigen? Dan is het Nijntje Brikkon vliegtuig heel leuk! Je bouwt het vliegtuig in elkaar en Nijntje kan op reis. Bij deze set worden nog twee BiOBUDDi stenen geleverd.

Nijntje Brikkon vliegtuig

Nijntje Brikkon huis

Tot slot het Nijntje Brikkon huis! Deze bouwset bestaat uit een huis en de speelfiguren Nijntje en haar vriendjes Knorretje en Boris. Deze set komt met 13 BiOBUDDi stenen.

Nijntje Brikkon huis

Leuk om te weten!

  • De Nijntje Brikkon bouwsets zijn geschikt om de leukste verhalen van Nijntje en haar vriendjes na te spelen. De bouwsets zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud.
  • De BiOBUDDi stenen zijn gemaakt van het afval van suikerriet en de Brikkon bouwplaten zijn gemaakt van verantwoord FSC-hout. Brikkon Nijntje is dus 100% natuurlijk en duurzaam en ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.
  • Op diverse grote speelgoedbeurzen zijn de bouwsets zeer positief ontvangen!
Hebben jullie de Nijntje Brikkon Bouwsets al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.