Games en Elektronica Reviews Speelfiguren en Voertuigen Trends

Review | Nieuwe Fingerlings!

Review | Nieuwe Fingerlings! 21 augustus 201915 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Fingerlings

Kennen jullie de Fingerlings al? Vanwege de release van de Disney Lion King film zijn er allemaal nieuwe beestjes uitgekomen! En we vertellen je er graag meer over!

Fingerlings

Kennen jullie de Fingerlings nog? Deze razendpopulaire aapjes werden in korte tijd hartstikke populair. Kon je eerder naast de aapjes al schattige eenhoorntjes kopen, daarna kwamen er ook bijvoorbeeld dino’s. En nu zijn er dus katachtigen bijgekomen! Deze schattige robotleeuw, -tijgers en -panter komen allen met een mini vriendje. Ze hebben allemaal glitterpootjes en oplichtende manen. Het gaat om Sam en Leo de baby robotleeuwtjes. Daarnaast om Benny en Tammy de tijgers in twee kleuren: roze en oranje. Ook Allec de Panter is prachtig zwart met roze tinten.

Sam

Ons oordeel

Er zijn dus verschillende nieuwe soorten. Wij mochten Sam testen, een heel schattig leeuwtje met allemaal glitters. We hebben all een untamed raptor in huis voor ons zoontje waar nog altijd druk mee gespeeld wordt. Ook hebben we een grote Fingerlings Hugs aap in huis die nog steeds erg populair is.

Ook Sam werd met open armen ontvangen. Het is dan ook wel echt een ontzettend schattig beestje dat ook nog eens met een kleine mini versie komt. Het allerliefst is het als je het diertje tegen je wang houdt. Dan geven ze je namelijk een kus. Hoe langer je ze tegen je wang houdt, hoe langer de kus duurt!

De nieuwe Fingerlings kunnen alles wat je gewend bent van dit toffe speelgoed. Ze hebben 40 reacties, dit is wat deze robothuisdiertjes onder meer kunnen:

 • Manen die in verschillende kleuren oplichten om je te laten weten hoe zij zich voelen
 • Zij vinden het heerlijk als je ze aait of met ze speelt en laten dat aan je weten met bewegingen en lieve geluidjes
 • Als ze moe zijn kun je ze in slaap wiegen en dan doen ze hun oogjes dicht

Omdat de Fingerlings zoveel verschillende toffe functies hebben, vervelen ze eigenlijk nooit. Je kunt voor ze zorgen, je kunt ze overal mee naar toe nemen en ze reageren op wat jij doet. Het blijft een briljant concept. En zo handig om mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie of visite.

Hebben jullie al fingerlings in huis?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

15 comments

 1. Geweldige actie , super lief en schattig, waag graag kansje om mijn dochtertje Sharona ermee te kunnen verrassen ??❤?

 2. Ik zag ze al eerder ergens voorbij komen. Wat zijn ze leuk! Mijn dochtertje wil heel graag een poesje want oma’s kat heeft kittens. Helaas zit dat er niet in. Maar Bennie zal het leed zeker verzachten. Ze zal goed voor hem zorgen.

 3. Wat een schattige Fingerling.
  Daar wordt mijn kleindochter heel blij van, als ik die haar geef.
  Ik heb geen Soc. Media (privéredenen), maar volg wel Bloglovin.
  Hoop dat dat ook voldoende is om mee te mogen doen.

 4. Wat lief en leuk! Nee! Onze kleinkinderen hebben ze nog niet. Ik zou heel graag een kansje maken op zo’n schattig beestje voor mijn kleinzoon die zo vaak een paar dagen naar het ziekenhuis moet voor allerlei hersenonderzoekjes. Wat zou hij van dit beestje genieten en oma natuurlijk ook. Samen lachen om dit schattige leeuwtje? Heel graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.