Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Trends

Uitbreiding van de Fingerlings familie: Untamed Raptors

Uitbreiding van de Fingerlings familie: Untamed Raptors 24 mei 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

UNTAMED Raptors

Om de enorme hype rondom Fingerlings kan niemand heen! De kleine robotaapjes werden in korte tijd razend populair. Kon je eerder naast de aapjes al schattige eenhoorntjes kopen, binnenkort zijn er ook stoere dino’s verkrijgbaar: de Untamed Raptors!

Wat zijn Fingerlings?

Untamed Raptors

Fingerlings zijn van de fabrikant WowWee. Dit bedrijf maakt consumentenrobots en entertainmentproducten. De Fingerlings zijn dus kleine speelgoedrobotjes. Ze geven kusjes, pakken je vinger vast, reageren op geluid en aanrakingen en gaan slapen als je ze neer legt. De beestjes kunnen verschillende geluiden maken. Ze kirren als je ze aan hun staart rondzwaait, knipperen met hun ogen en laten zelfs scheetjes! Er zijn verschillende aapjes en eenhoorns verkrijgbaar nu.

Untamed Raptors

En de Fingerling-familie wordt dus uitgebreid met Untamed Raptors! Dit zijn de eerste van een nieuwe lijn Untamed wezens. Een reeks interactieve predatoren die je kunt trainen van vriend tot vijand! De Untamed Raptors hebben eind deze maand hun lancering bij Intertoys en iets later bij Bol.com, Wehkamp en Dreamland. Waar de Fingerlings nog lief en schattig zijn, zijn de Untamed Raptors woest en onvoorspelbaar als we de producent moeten geloven.

De nieuwste spin-off van de waanzinnig succesvolle familie Fingerlings van WowWee, de UNTAMED Raptors, zijn levensechte wezens die woest en onvoorspelbaar zijn – in tegenstelling tot hun dwaze en schattige verre neven en nichten van Fingerlings! Vriend of vijand – dat is aan JOU.

Wil je een de dino een beetje boos maken? Je kunt ze schudden of porren en dan gaan ze brullen en sissen. Je kunt de beestjes ook temmen door over hun neus te aaien. Dan gaan ze neuriën en spinnen.

Untamed Raptors

Er zijn vier verschillende Untamed Raptors te koop binnenkort. Ze hebben elk een eigen naam en persoonlijkheid: Stealth, Blaze, Fury en Razor. Compleet met scherpe klauwen en aangrijpende klauwen reageren deze interactieve wezens op aanraking, beweging en geluid met meer dan 40 verschillende geluiden en animaties.

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.