Games en Elektronica

GPS kinderhorloges om veilig buiten te spelen

GPS kinderhorloges om veilig buiten te spelen 23 mei 20181 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Kinderhorloges met GPS

Mama, mag ik naar de speeltuin? Het liefst roep ik meteen: ‘Ja, natuurlijk!’, maar toch moet ik er vaak even over nadenken. De dichtstbijzijnde speeltuin is hier om de hoek, uit het zicht, naast een sloot en ga maar door! Allemaal factoren die er eigenlijk altijd voor zorgen dat ik met de kinderen mee ga. Zouden de zogenaamde GPS kinderhorloges de oplossing zijn?

Wat is een GPS kinderhorloge?

Het woord zegt het eigenlijk al. Een GPS kinderhorloge is een kinderhorloge met GPS. Een horloge dat om een dunne kinderpols past en stoer is voor kinderen om te dragen. Maar naast dat het leuk is voor onze kinderen, is het nog fijner voor ons als volwassenen. Waarom? Dat vertellen we je graag!

Kinderhorloges met GPS
Kinderhorloge met GPS.

Met een veilig gevoel op de bank

GPS kinderhorloges
GPS Kinderhorloge waterproof.

De GPS kinderhorloges zijn voorzien van een GPS tracker, zo kan je altijd zien waar jouw zoon of dochter zich bevindt. Naast de GPS tracker heeft het horloge ook een SOS noodknop, belfunctie en chatfunctie zodat kinderen heel snel contact kunnen leggen met hun ouders. Zo kan je met een veilig gevoel een kopje thee drinken terwijl de kinderen buiten spelen.

Bellen met het horloge? Kan! Foto’s maken? Kan ook!

GPS kinderhorloges
GPS Kinderhorloge blauw.

De horloges worden geleverd met een ingebouwde camera. Zo kunnen kinderen de leukste foto’s doorsturen naar hun ouders. Ook in gevallen van nood kunnen er natuurlijk foto’s worden verstuurd. Voor extra veiligheid zijn er ook waterdichte GPS kinderhorloges, mocht een kind in een watergevecht terecht komen dan is dit geen probleem.

De GPS kinderhorloges van GPS Boss

De kinderhorloges met GPS in dit artikel zijn van het merk GPS Boss. GPS Boss is onlangs opgericht door Raymond en Larissa, ouders van twee kleine avonturiers. Als geen ander weten zij hoe kinderen kunnen zijn! Zo vertelt Larissa:

Toen onze oudste zoon 2,5 jaar oud was, glipte hij er in een onoplettend moment tussenuit. Hij ging op ontdekkingsreis zonder dat wij dit doorhadden. Je schrikt enorm. De hele buurt zocht mee maar niemand kon hem vinden. Uiteindelijk bleek hij bij een buurmeisje te zijn, waar hij vrolijk aan het spelen was. De doodsangsten die we die ochtend hebben uitgestaan wilden we nooit meer meemaken.

Zo begon de zoektochtnaar goede GPS horloges, van hoge kwaliteit en met een Nederlandstalige app. Omdat Larissa en Raymond ook andere ouders dit gevoel willen besparen, was de stap naar een webshop snel gezet. In de webshop vind je naast horloges voor kinderen ook GPS horloges voor volwassenen en ouderen, fitness horloges en losse GPS trackers.

Alle voordelen op een rijtje!

GPS kinderhorloge
GPS Kinderhorloge waterproof.

De horloges zijn leverbaar in diverse kleuren, hebben een SOS noodknop, belfunctie, camera en natuurlijk de GPS tracker. En naast de standaard horloges heb je ook de waterproof variant. Bij GPS Boss zijn alle kinderhorloges met GPS ook nog eens getest door een kinderpanel, zodat de kwaliteit gegarandeerd wordt. De horloges worden binnen 24 uur geleverd, inclusief geactiveerde opgewaardeerde simkaart.

Bekijk het hele assortiment GPS kinderhorloges op GPS Boss >

En komt er hier een horloge met GPS in huis?

Ons zoontje (bijna 6 jaar oud) wil ontzettend graag een horloge net zo als papa en mama! In ons geval zijn het sporthorloges, maar deze kinderhorloges lijken er natuurlijk wel een beetje op. Dus wij gaan het zeker overwegen, want het lijkt ons ideaal om precies te kunnen zien waar hij uithangt wanneer hij buiten speelt met vriendjes en vriendinnetjes!

Hebben jullie al een kinderhorloge met GPS in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.