Informatief & Tips

Speelgoed voor in het vliegtuig

Speelgoed voor in het vliegtuig 22 mei 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Speelgoed voor in het vliegtuig

Binnenkort ga ik voor het eerst vliegen met ons zoontje van 3. Ik ben al druk bezig met het voorbereiden van deze eerste reis met hem en kijk onder meer al naar speelgoed voor in het vliegtuig. Gelukkig is er voldoende leuks te koop dat geschikt is om mee te nemen.

Speelgoed voor in het vliegtuig

Tekenen

Speelgoed voor in het vliegtuigIdeaal voor in het vliegtuig zijn boekjes om te tekenen met water. Deze boekjes geven geen rommel, je doet wat water in de pen en een kindje kan lekker zijn of haar gang gaan. Neemt weinig ruimte in beslag, dus het kan zo in de handbagage. De boekjes zijn niet duur, bij AliExpress zijn ze slechts 3,82 per stuk. Een andere manier om te tekenen in het vliegtuig is op een magnetisch tekenbord. Hierbij ook geen rondvliegende potloden en geen kans op tekenen op de stoel voor je 😉 Ook een magnetisch tekenbord stop je zo in je handtas.

Tablet

Speelgoed voor in het vliegtuigEen tablet is natuurlijk een ideale manier om kinderen een tijdlang zoet te houden. Spelletjes, filmpjes kijken, genoeg vermaak. Er zijn speciale kindertablets te koop waar nog allerlei leuke extra’s op staan. Sluit wel een koptelefoon op de tablet aan zodat andere passagiers geen last hebben van eventueel geluid.

Boekjes

speelgoed voor in het vliegtuig

Ons zoontje vindt zelf ‘lezen’ heel erg leuk en bladert graag door boekjes. Elke avond lees ik voor. Boekjes nemen ook weinig plek in beslag en je kunt er dus makkelijk een aantal in je tas meenemen voor in het vliegtuig.

(Kaart)spelletjes

speelgoed voor in het vliegtuigEen klein spelletje, zoals een kaartspel is ook handig mee te nemen en staat garant voor lang speelplezier. Ons zoontje is voor de meeste spelletjes nog te jong, maar ik zit bijvoorbeeld te kijken naar het Reuzenkwartet van Dick Bruna. Voor iets oudere kindjes is er bijvoorbeeld Uno junior.

 

 

Dit is wat ik had bedacht als speelgoed voor in het vliegtuig! Hebben jullie nog tips voor me?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.