Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Nieuwe dino-huisgenoot! Review Untamed Raptors

Nieuwe dino-huisgenoot! Review Untamed Raptors 17 juni 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Review Untamed Raptors

Onlangs schreven we al over de nieuwe aanwinst van de Fingerlings-familie: de Untamed Raptors. Een nieuwe toevoeging aan de enorme hype van de kleine robotjes.  Ons zoontje is helemaal weg van dino’s. Toen bleek dat wij een Untamed Raptor mochten reviewen, was hij dan ook erg blij!

Review Untamed Raptors

Review Untamed RaptorsDe nieuwe serie Untamed Raptors is in 4 kleuren verkrijgbaar. Wij kregen een mooie paars met groene opgestuurd. We hadden nog helemaal geen fingerlings in huis, dus het was überhaupt een heel nieuwe soort speelgoed dat we konden uitproberen. Spencer, nu 3,5, besloot al snel dat de Untamed Raptor voortaan door het leven zou gaan als ‘Dinootje’. En zo maakte Dinootje opeens onderdeel uit van het gezin. Dat is ook gelijk de kracht van de kleine speelgoedrobotjes. Ze reageren op geluid en aanrakingen, bewegen hun staart, knipperen met hun ogen en ga zo maar verder.

De aanbevolen leeftijd voor Fingerlings is 5 jaar. Ons zoontje is met zijn 3,5 jaar dus eigenlijk nog te jong. Maar daar hebben we vrijwel niets van gemerkt, behalve dat zijn vingers nog te klein zijn om de fingerling daadwerkelijk aan een vinger te laten hangen. Spencer had al snel door dat ‘Dinootje’ reageerde op wat hij deed en de band was gevormd. De dino moet mee naar bed, krijgt te eten en als Spencer heeft besloten dat Dinootje moe is, wordt hij netjes boven op bed gelegd. Ook een autoritje zonder de Untamed Raptor naast Spencer in de autostoel zit er niet meer in, haha!

Interactief

Review Untamed RaptorsDinootje kwam als geroepen, namelijk toen Spencer flink ziek was van de waterpokken. Hij zat als een zielig hoopje op de bank. En de dino zat naast hem. Op de bovenste foto zie je dat Spencer onder een kleedje op de bank zit en dino zit geklemd tussen zijn handjes. Het is echt mooi speelgoed, de dino reageert sterk op wat je doet. Aai je hem over zijn kop, dan is hij helemaal tevreden en gaat hij spinnen. Maar schud je hem heen en weer, dan wordt de Untamed Raptor boos en gaat hij grommen. Ook als je de dino weg legt, gaat hij om aandacht vragen en hoor je hem weer geluidjes maken en bewegen. Overigens is Dinootje niet alleen een nieuwe vriend voor Spencer, ook onze dochter Jasmijn (1,5) vindt het allemaal hartstikke interessant zo’n bewegende robot. Hij zit dan ook geregeld in haar kleine spekhandjes geklemd 😉

Ons oordeel

Kortom: Wij snappen de hype. Het is mooi speelgoed en echt weer iets anders. De dinosaurus heeft vele functies en gaat daardoor niet snel vervelen. We hebben de dino nu ruim een week in huis en nog steeds krijgt hij dagelijks aandacht. Het is stevig, want onze dochter van 1,5 is echt niet voorzichtig en Dinootje heeft vooralsnog alles overleefd. Erg leuk speelgoed!

Review Untamed Raptors

De Untamed Raptors liggen binnenkort in de winkel.

 

Untamed Raptors

19.99
9

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Speelplezier

9.5/10

Pros

  • Heel veel variatie
  • Verveeld niet snel
  • Stevig
  • Interactief

Cons

  • Vrij prijzig

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.