Baby en Peuter Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Plezier met de Minnie Musical Train!

Plezier met de Minnie Musical Train! 16 juni 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Minnie Musical Train

Ik kan zo blij worden van een goede vondst in een kringloop of op de rommelmarkt! Afgelopen week was ik met mijn zoontje even in de plaatselijke kringloop. En we scoorden daar iets heel tofs: Minnie Musical Train!

Minnie Musical Train

De Minnie Musical Train is van het bedrijf Clementoni en maakt deel uit van de Disney Baby-lijn. Het is geschikt voor kinderen van 6 maanden en ouder. Ik heb al heel vaak met deze trein en andere spulletjes uit de serie in mijn handen gestaan in de winkel, maar ik vond het altijd net wat te duur. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik de trein zo goed als nieuw in de kringloop zag staan. Ons zoontje is helemaal weg van Mickey en al zijn vrienden en onze dochter vindt alles met wielen leuk; een gouden combi dus deze trein. Nieuw kost de trein rond de 30 euro. In de kringloop stond ‘ie voor 1,95. Compleet met alle poppetjes erbij en de trein rijdt nog en de muziekjes werken ook nog. Slechts de neusjes van Minnie en Pluto zijn ietsje beschadigd. Prima deal dus.

Er zijn twee variaties op deze trein. Wij hebben dus de Minnie Musical Train, met Minnie, Katrien en Pluto. De trein is roze met wit. Maar je raadt het al; er is ook een Mickey-versie. Deze heeft Mickey, Donald en ook Pluto en is rood, wit en blauw. Als je op een poppetje drukt, komen er grappige geluiden en effecten met licht en geluid. Je kunt de trein opwinden met de schoorsteen vooraan op de trein en zo gaat de trein rijden.

Ons oordeel

Minnie Musical Train

De trein is gelijk erg populair hier in huis. Ons zoontje van 3,5 reageert heel erg op de poppetjes en vindt die leuk om mee te spelen. Hij draait graag zelf aan de trein zodat ‘ie gaat rijden. Onze dochter van 1,5 is nogal weg van alles met wielen ook deze trein vindt helemaal geweldig. Ze haalt continu de poppetjes eraf en zet ze weer erop. Als de trein gaat rijden, gaat ze van enthousiasme in haar handjes klappen. Ondanks dat onze kinderen dus twee jaar schelen, is het wel iets waar ze allebei plezier van hebben. Dat vind ik erg leuk om te zien. Echt een gouden vondst dus!

Minnie Musical Train

29.95
8.3

Prijs

6.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Speelplezier

9.5/10

Pros

  • Kwaliteitsspeelgoed
  • Leuke poppetjes
  • Kan zelf rijden
  • Geschikt voor meerdere leeftijden

Cons

  • Is nieuw erg duur

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.