Speelgoed van het Jaar 2018 Spellen en Puzzels

Het Jurassic World bordspel – bouw je eigen wereld!

Het Jurassic World bordspel – bouw je eigen wereld! 15 juni 20181 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Jurassic World bordspel

Wie kent ze niet? De Jurassic Park & Jurassic World films? Gaan we even terug in de tijd, dan zie ik mijzelf alweer zitten met mijn bak popcorn en mijn glas limonade. Wat was het toch altijd ontzettend leuk om Jurassic Park III (2001) te kijken. Inmiddels zijn we natuurlijk al een aantal films verder, waar onder Jurassic World en nu in de bioscoop: Jurassic World (Fallen Kingdom)! En hoe leuk is het dan ook dat je vanaf 28 juni 2018 ook het Jurassic World bordspel kunt spelen!

Het Jurassic World bordspel

Op 28 juni 2018 presenteert Just Games het officiële Jurassic World bordspel. Met dit bordspel kan je samen met jou medespelers je eigen dinosaurus pretpark bouwen. In dit pretpark beleef je de leukste avonturen door botten op te graven, DNA te klonen en je regelt de financiering van de hokken. Net als in de film kunnen de dinosaurussen ontsnappen wat levensgevaarlijke situaties oplevert. Lukt het jou om jouw park te redden van de ondergang?

Het Jurrassic World bordspel kan gespeeld worden door 2 tot 6 spelers. Het duurt gemiddeld 60 minuten en is voor kinderen vanaf 12 jaar. Vermoedelijk gaat het spel rond de 39,99 euro kosten.

Hoe werkt het Jurassic World bordspel?

Jurrassic World bordspelIn het spel is het ontzettend belangrijk dat je slim gaat samenwerken. Geef iedere speler een rol, bepaal wie de botten van de dinosaurussen gaat opgraven, wie kloont het DNA om de dinosaurussen te creëren? En wie bouwt de hokken en wie regelt de financiering? Iedere speler heeft zijn eigen expertise, waarbij een slimme samenwerking belangrijk is. Door te dobbelen, gebruik te maken van de speelkaarten en slim te spelen kun je een groot park met dinosaurussen beheren. Maar wees gewaarschuwd: laat ze niet ontsnappen!

Just Games & Jurassic World

Just Games is een onderdeel van de Just Media Group. Het is de Nederlandse spellenuitgever die de leukste familiespellen, pocketspellen, kinderspellen en puzzels op de markt brengt. Het bordspel Jurassic World van Just Games maakt gebruik van de officiële licentie van Jurassic World. Just Games maakt het dus mogelijk om thuis de complete Jurassic World ervaring te beleven door het spelen van dit bordspel!

Het Jurassic World bordspel is verkrijgbaar vanaf 28 juni 2018

Het Jurassic World bordspel is inmiddels te bestellen o.a. op Bol.com >>

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.