Bouw en Constructie LEGO Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

De nieuwste LEGO-sets op een rij!

De nieuwste LEGO-sets op een rij! 23 augustus 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nieuwe LEGO-sets

Zoals jullie misschien wel weten: wij zijn gek van LEGO! Met veel plezier heeft Nicole en haar familie een bezoek gebracht aan o.a. LEGOLAND Billund in Denemarken en LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen. En Jamie kreeg voor zijn verjaardag de LEGO City brandweerkazerne en kocht van zijn verjaardagsgeld het LEGO NINJAGO S.O.G. Hoofdkwartier. In oktober van dit jaar vindt ook weer LEGOWORLD 2018 plaats in Utrecht. LEGO nieuws genoeg, maar we vertellen jullie ook graag wat meer over de LEGO-sets die onlangs zijn uitgebracht.

Nieuwe LEGO-sets 2018

De afgelopen tijd zijn er een groot aantal LEGO-sets uitgebracht. En we hebben de leukste voor je op een rij gezet!

LEGO City Passagierstrein 60197

LEGO City PassagierstreinLEGO heeft al meerdere sets met treinen uitgebracht, maar nu ook de LEGO City Passagierstrein. Stap in de passagierstrein en haal in de bistro wagon een snack voor onderweg. De set bestaat uit een gemotoriseerde locomotief, afstandsbediening via Bluetooth, rails, bistrowagon met afneembaar dak, stoelen en tafels en 4 minifiguren (twee passagiers, een machinist en een conducteur). Deze set bestaat uit 677 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud.
Ben je helemaal gek van treinen? Naast de LEGO City Passagierstrein is ook de LEGO City Vrachttrein uitgebracht.

LEGO Minecraft Bedrock avonturen 21147

LEGO Minecraft Bedrock avonturenOok aan de Minecraft fans is gedacht met de LEGO Minecraft Bedrock avonturen set. Deze set bestaat uit een bouwbare LELGO Minecraft wereld met verschillende mijn- en gesteenteniveaus die met elkaar worden verbonden via ladders. Verder bestaat het o.a. uit een draaiende grottenspin-spawner, een TNT-functie, watervallen, lava en nog veel meer! Bij de set ontvang je twee minifiguren Steve en Alex. Deze LEGO-set bestaat uit 644 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud.

LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein – 75954

LEGO Harry Potter De Grote Zaal van ZweinsteinYess, dit hebben wij nog niet in huis. Maar Jamie begint steeds meer interesse te tonen in Harry Potter en dat vindt mama helemaal niet vervelend! Deze set vind ik dan ook ontzettend tof, de LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein. De set bestaat uit de Grote Zaal en toren en er worden maar liefst 10 minifiguren bijgeleverd waaronder Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Draco Malfidus, Suzanne Bonkel, professor Anderling, professor Krinkel met dubbel Heer Voldemort gezicht, Hagrid, Albus Perkamentus en Haast Onthoofde Henk, etc. De set bestaat uit 878 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud.

LEGO Super Heroes Batman Verslaat Brother Eye – 76111

LEGO DC Super Heroes Batma verslaat Brother EyeOok in de LEGO Super Heroes serie zijn er nieuwe LEGO-sets uitgebracht. Wat dacht je van de LEGO Super Heroes Batman Verslaat Brother Eye? Bouw deze set in elkaar en werk samen met Batman en Batwomen en voer een spannende strijd om Brother Eye te verslaan. De set bestaat uit een Batjet, deze is voorzien van een cockpit, twee noppenschieters, Batwings en bevestigingspunten voor Batwapens. Brother Eye heeft een een verlichtingssteen als oog, verstelbare klauwen en een noppenschieter. De set wordt geleverd met drie minifiguren: Batman, Batwoman en OMAC. De set bestaat uit 269 onderdelen en is voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

LEGO Technic Bugatti Chiron 42083

LEGO Technic Bugatti ChironDe echte fan zal hem niet gemist hebben. Veel kranten hebben hem aangekondigd, de LEGO Technic Bugatti Chiron! In samenwerking met Bugatti Automobiles S.A.S. heeft LEGO deze beroemde supercar op de markt gebracht. De Bugatti is voorzien van een aerodynamische carrosserie, spaakvelgen met logo en laagprofielbanden. De set bestaat uit 3.599 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 16 jaar.

De LEGO-bouwsteen bestaat 60 jaar + WINNEN

Je hebt het hier al eerder kunnen lezen, de LEGO bouwsteen bestaat 60 jaar en dat wordt feestelijk gevierd! Je maakt kans op ontzettend toffe prijzen en kunt nog meedoen t/m 30 september 2018. Lees hier hoe je kans maakt op deze toffe LEGO prijzen.

Hebben jullie al één van de nieuwe LEGO-sets in huis?

Ook leuk om te lezen: Brikkon maakt bouwen met LEGO nog leuker!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.