Bouw en Constructie LEGO

De LEGO-steen bestaat 60 jaar | 5 speciale sets

De LEGO-steen bestaat 60 jaar | 5 speciale sets 24 juli 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

De LEGO-steen bestaat 60 jaar

De LEGO-steen bestaat 60 jaar! Kan je het je voorstellen, gewoon alweer 60 jaar! Al 60 jaar lang is jong en oud in de ban van de LEGO-steen! Om dit te vieren heeft LEGO vijf speciale sets én een LEGO Classic set met maar liefst 1500 onderdelen op de markt gebracht. We vertellen je er graag meer over!

Het ontstaan van de LEGO-steen

60 jaar geleden deed Godtfred Kirk Kristiansen (zoon van LEGO-oprichter Ole Kirk Kristiansen) een octrooiaanvraag voor de inmiddels wereldberoemde LEGO-steen. De geboorte van een steen die door de jaren heen ontzettend veel heeft meegemaakt, maar altijd zichzelf is gebleven. Zelfs na 60 jaar is de LEGO bouwsteen nog steeds hetzelfde. Ook het doel van LEGO is onveranderd: kinderen spelenderwijs laten leren door hun creativiteit te stimuleren.

De LEGO-steen bestaat 60 jaar: FEEST!

Het 60-jarige bestaan van de LEGO-steen moet natuurlijk gevierd worden! En LEGO doet dit door vijf special editions in beperkte oplage uit te brengen. Maar dat is niet het enige, want er wordt ook nog eens een supertoffe winactie aan gekoppeld!

De vijf special edition sets

Alle vijf special edition LEGO sets bestaan uit een mix van kleurrijke en speciale LEGO-elementen zoals wielen, vormen en ogen. Het betreft de volgende sets:

LEGO Special Edition Sets Regenboogplezier

LEGO Special Edition Sets RegenboogplezierBouw een prachtige regenboog! Of bouw je liever een vliegtuig of een ander zelfverzonnen wezen. Het maakt allemaal niet uit! Met deze set kan je van alles bouwen, laat je fantasie de vrije loop en bouw de mooiste creaties. De LEGO Special Edition Regenboogplezier set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud.

LEGO Special Edition Sets Leuke Toekomst

LEGO Special Edition Sets Leuke ToekomstEigenlijk doen alle limited edition LEGO bouwsets een beroep op jouw creativiteit. Met deze set bouw je een robot of misschien wel de snelste go-kart die er bestaat. Het maakt niet uit wat je bedenkt, je kunt steeds opnieuw de mooiste creaties bouwen. De LEGO Special Edition Leuke Toekomst set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud.

LEGO Special Edition Sets Werelds Plezier

LEGO Special Edition Sets Werelds PlezierVerken een onderzeese tempel of stap in een helikopter en vlieg je avonturen tegemoet. Ook deze set is van alle markten thuis en bevat 2 minifiguren. De set bevat daarnaast ook nog een drietand, zwemvliezen, een walkietalkie, een landkaart, een kippenbout, een waterijsje en nog veel meer! De LEGO Special Edition Werelds Plezier set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud.

LEGO Special Edition Sets De Bodem van de Oceaan

LEGO Special Edition Sets De Bodem van de OceaanDuik je mee diep de zee in? Met deze LEGO set ontdek je de onderwaterwereld. Maar ook boven het water beleef je de spannendste avonturen met een vuurspuwende draak. De draak ontvluchten? Spring in je raketwagen en ga er vandoor! De set bevat verder nog een taart, een tovenaarshoed, 2 pruiken, een vis, zwemvliezen, een koekenpan en nog veel meer! De LEGO Special Edition De Bodem van de Oceaan set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud.

LEGO Special Edition Sets Missie naar Mars

LEGO Special Edition Sets Missie naar MarsDe laatste set is ook meteen de grootste limited edition set! Met deze set reis je door de tijd. Spring in het ruimteschop en bewonder de sterren van dichtbij. Of ga aan boord van een cool piratenschip en beleef de spannendste avonturen. Deze set bevat naast 3 minifiguren ook nog een papegaai, een croissant, een moersleutel, een ridderzwaard, een dynamietstaaf en nog veel meer! De LEGO Special Edition Missie naar Mars set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud.

Supertoffe LEGO winacties!

De LEGO-steen bestaat 60 jaar & de vijf special edition sets zijn natuurlijk al super cool! Maar wat nu gaat komen is nog veel toffer. Bol.com heeft in samenwerking met LEGO een winactie die je niet wilt missen! Je maakt kans op twee hoofdprijzen, waar niemand nee tegen zegt:

  • 1e prijs (1x): LEGO Inside Tour in 2019 (inclusief reis & verblijf voor 2 personen). De Inside Tour is een 2,5 daagse onderdompeling in de LEGO wereld voor de echte fans met oa. een unieke kans om designers te ontmoeten, de fabriek te bezoeken en tickets voor LEGO House & LEGOLAND! De Inside Tour is Engelstalig, vindt plaats op woensdag en donderdag (data worden bepaald) en heeft een leeftijdsgrens van minimaal 7 jaar.
  • 2e prijs (1x): Vakantie naar LEGO House & LEGOLAND in 2019 (inclusief reis & verblijf 4 voor personen). In het LEGO House krijgen fans van alle leeftijden de ultieme LEGO ervaring. LEGOLAND biedt actie voor de hele familie!

Hoe fantastisch zijn die prijzen! Ook de derde prijs is niet mis. Zo wordt er maar liefst 100x een LEGO set naar keuze weggegeven ter waarde van €75!

Hoe maak je kans op deze prijzen?

Je bent nu vast heel nieuwsgierig hoe je kans maakt op deze prijzen? En meedoen is heel eenvoudig! Koop één (of meerdere) van de LEGO Limited Ediotions sets op Bol.com en je maakt automatisch kans op de eerder genoemde prijzen. Hoe meer sets je besteld, hoe meer kans je maakt. Meedoen is mogelijk t/m 30 september 2018. Om het jullie makkelijk te maken hebben we de sets voor je op een rij gezet:

De LEGO-steen bestaat 60 jaar en dit wordt groots gevierd. Gaan jullie meedoen met deze toffe LEGO winactie?

Ook leuk om te lezen: De nieuwste LEGO-sets op een rij!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.