Baby en Peuter Speelgoed van het Jaar 2018

Het Bla Bla Blocks Speelhuis van VTECH

Het Bla Bla Blocks Speelhuis van VTECH 22 augustus 20181 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Bla Bla Blocks Speelhuis

Het Bla Bla Blocks speelhuis van VTECH is genomineerd in de Speelgoed van het Jaar 2018 verkiezing! Wij schrijven maar al te graag over speelgoed, dus kunnen we ook deze nominatie niet aan ons voorbij laten gaan. Het Bla Bla Blocks speelhuis is genomineerd in de leeftijdscategorie 0 t/m 3 jaar oud. Dus heb je een peuter of kleuter in huis en ken je het speelhuis nog niet? Lees dan snel verder!

Bla Bla Blocks van VTECH

Bla Bla Blocks VrachtwagenJe bent er zelf vroeger misschien ook wel mee opgegroeid: spelen met blokken. Houten blokken of gekleurde plastic blokken, je hebt ze in allerlei varianten. VTECH heeft het spelen met blokken gemoderniseerd met de Bla Bla Blocks. Kleine bouwers kunnen aan de slag met de blokken en dit is nog leerzaam ook. Het stimuleert in het creatief denken, ruimtelijk inzicht en het stimuleert de ontwikkeling van de fantasie van de kleine bouwers. De Bla Bla Blocks zijn in drie verschillende varianten uitgebracht:

  • De Bla Bla Blocks dieren
  • Een Bla Bla Blocks vrachtwagen
  • Het Bla Bla Blocks speelhuis

Wat maken de Bla Bla Blocks zo bijzonder?

Met deze blokken oefenen peuters en kleuters de fijne motoriek door te bouwen. Maar ook de taalontwikkeling wordt gestimuleerd want de blokken kunnen praten en hebben knipperende lichtjes! In elke set blokken zit slimme elektronica waardoor de blokken grappige maar ook leerzame reacties kunnen geven. De blokken zijn in een modern jasje gestoken! VTECH introduceert direct een complete lijn en alles in deze serie is met elkaar te combineren. Is je kleine bouwer uitgespeeld met de Bla Bla Blocks dieren dan kan er verder gebouwd worden met de vrachtwagen. En de grootste set het Bla Bla Blocks speelhuis kan zelfs omgebouwd worden naar een robot of een trein. Alle Bla Bla Blocks speelsets zijn vanaf medio september 2018 verkrijgbaar.

Het Bla Bla Blocks Speelhuis

Bla Bla Blocks Speelhuis VTECHHet Bla Bla Blocks Speelhuis behoort tot de genomineerden in de leeftijdscategorie 0 t/m 3 jaar oud in de Speelgoed van het Jaar 2018 verkiezing. Binnen deze categorie gaat VTECH de strijd aan met Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit en de My First Tractor set van Smartmax. Van 5 september t/m 4 november 2018 kan iedereen in Nederland stemmen op zijn of haar favoriete speelgoed. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Speelgoed van het Jaar verkiezing.

Leestip: Verenpret Pauw | Spelen en leren met veren

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

  1. O dit is echt iets voor mijn nichtje Milou van 1 en mijn neefje Otis van 3 jaar
    Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit en de My First Tractor set van Smartmax. Van 5 september t/m 4 november 2018 k

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.