Baby en Peuter Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Verenpret Pauw |Spelen en leren met veren

Verenpret Pauw |Spelen en leren met veren 3 april 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Verenpret Pauw

Spelen en leren, dat blijft natuurlijk de ideale combinatie. Helemaal nu wegens de coronamaatregelen de scholen dicht zijn, zijn we thuis extra blij met leerzaam speelgoed! Van VTech kregen we de Verenpret Pauw thuis gestuurd en deze is met open armen ontvangen!

Verenpret Pauw

De Verenpret Pauw heeft acht veren in vier verschillende kleuren: rood, blauw, geel en paars. Elke kleur staat voor een emotie: rood is boos, paars is verbaasd, geel is blij en blauw is verdrietig. De veren kun je van de pauw afhalen. De Verenpret Pauw wordt aangeraden voor kinderen van twee tot vijf jaar.

Verenpret Pauw
Verenpret Pauw

De pauw heeft verschillende standen waar je mee kunt spelen. Zo kun je een zoekspelletje met haar spelen, zingt ze liedjes en kun je naar melodietjes luisteren. Zoals je ziet hebben de veren naast hun eigen kleur ook allemaal een vorm. Er zijn dus veel mogelijkheden om van alles en nog wat te oefenen met de Verenpret Pauw.

Wat vonden Spencer en Jasmijn van de pauw?

Onze kids zijn precies de doelgroep voor de Verenpret Pauw. Spencer is vijf en Jasmijn is drie jaar. We hebben hier meer mooi speelgoed van VTech zoals Codi Mijn RoboDino en we weten dus al dat het erg mooi speelgoed is dat lang mee gaat! Met de pauw wordt dan ook druk gespeeld. Ik vind het altijd leuk om te zien hoe kinderen verschillend met hetzelfde stuk speelgoed spelen.

Verenpret Pauw

Jasmijn is een stukje jonger en heel erg gek van muziek en dansen. Zij luistert dus vooral graag naar de liedjes en melodietjes die de Verenpret Pauw te bieden heeft. Ook oefent ze een beetje met kleuren en vormen, maar vooral om de pauw heen dansen heeft haar voorkeur.

Verenpret Pauw

Spencer is vijf en oefent graag de spelletjes die de pauw aanbiedt. En het is ook echt leerzaam ook, vooral de emoties is goed voor hem om te oefenen. Zo heb ik hem aan de hand van de Verenpauw al uitgelegd wat het betekent als iemand verbaasd is. Erg leuk dus, omdat de pauw veel verschillende mogelijkheden heeft.


Verenpret Pauw

9.2

Speelplezier

9.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Prijs

8.5/10

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.