Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Colourmazing | Prachtig gekleurde magische wezens

Colourmazing | Prachtig gekleurde magische wezens 2 april 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

colourmazing

Kleuren, kleuren, kleuren. Dat is wat waar onze kindjes (5 en 3 jaar) hier de dagen voor een groot gedeelte mee vullen. We kregen van BOTI wederom de kans om Colourmazing te testen. Channa heeft al eens de piraten en ruimteschip set getest hiervan. En nu was het onze beurt! Wij kregen de Magical Land set thuisgestuurd.

Colourmazing

Colourmazing is een heel slim bedacht iets waarbij kinderen bijna vanzelf binnen de lijntjes kleuren. Je krijgt verschillende kleurplaten en inktpennen en dan kun je aan de slag. In onze set zaten vier kleurplaten en vier pennen. Door de pen op het papier te houden in een hoek van 45 graden en in de pen te knijpen worden de vakjes automatisch helemaal ingekleurd. Je kunt ook kleuren mengen door twee kleuren inkt in hetzelfde vakje te doen. Colourmazing is geschikt vanaf 6 jaar.

colourmazing

Onze set Magical Land heeft zoals gezegd vier kleurplaten: een mooie tropische vogel, een draak, een eenhoorn en een meisje. We kregen daar de kleuren rood, roze, geel en blauw bij!

Wat vinden wij van Magical Land?

Onze kinderen vonden het echt helemaal fantastisch. Eigenlijk zijn ze allebei nog te jong. Spencer is 5 en Jasmijn is 3. Maar het kleuren met Colourmazing ging eigenlijk heel goed. Het was een beetje zoeken voor ze hoe hard ze in de pen moesten knijpen en knepen soms dan ook te hard. Dan komt er te veel inkt uit en dan gaat de kleur over de lijntjes. Maar verder ging het eigenlijk vrij soepel. Vooral Spencer was ook druk met kleuren mengen en was uren zoet met zijn kleurplaten.

colourmazing

Het jammere is natuurlijk dat de pennen en de kleurplaten op een gegeven moment op zijn. Daarom hebben we gelijk nieuwe besteld. Ons oog is in eerste instantie gevallen op een travelset van Colourmazing: Onderwaterwereld. In de toekomst gaan we ongetwijfeld vaker sets hiervan kopen, want de kinderen waren er allebei echt heel enthousiast over. Leuk om te zien dat ze er zo lang zoet mee kunnen zijn!

Colourmazing - Magical Land

8.3

Speelplezier

9.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Prijs

7.5/10

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.