Reviews Rollenspel en Feest Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Verlopen winacties

Create it! Make-up Set

Create it! Make-up Set 29 maart 20208 Comments

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

Create it! Make-up Set

Hebben jullie – als ouders zijnde – ook wel eens van die voornemens gehad: “nou dat gaan mijn kinderen dus echt NOOOOOIT doen.” Ik had dat dus met make-up. “Voor hun achtste gaat dat niet gebeuren”, riep ik vaak. Maar uiteindelijk kreeg Vayèn het een keer op een feestje mee als cadeautje voor thuis en toen was het hek van de dam. En wie vindt het nu het allerleukst om nageltjes te lakken, stickers erop te plakken en oogschaduw bij ze op te doen? Je raadt het vast al…….. ik. We waren alle drie dus ook razend enthousiast toen we van Create It!, de 16-delige Make-up Set Scented mochten testen.

Create it! Make-up Set

Wat zit er in de doos?

 • Vijf potjes nagellak. Het lijken de kleuren paars, roze en blauw. Maar door meerdere laagjes over elkaar aan te brengen, kun je veel meer kleuren creëren, zoals groen, geel, lichtroze, donkerroze, lichtpaars, donkerpaars
 • Twee stiften lippenbalsem met glitters. Eentje is paars en de andere oranje. Beiden hebben een smaakje en ruiken lekker.
 • Een roze stift lipgloss met glitters.
 • een lippenstift die van kleur verandert. Het ligt eraan hoe het licht erop valt. De ene keer is hij roze, de andere keer blauw.
 • Twee vingerspreiders
 • Een nagelvijl
 • Een sponsje en een doosje haarkrijt
 • Een doosje oogschaduw
 • Een velletje met nagelstickers

Wat vinden we ervan?

Ik ben blij eigenlijk heel blij verrast door de Make-upset van Create It!. De spullen doen allemaal wat ze zeggen dat ze doen. Dat klinkt misschien logisch, maar het is soms al het geval dat als de kleur van de oogschaduwkleur roze is en je het daarna opsmeert, het gewoon geen kleur heeft. Of als je glitter in de gloss ziet zitten en je opsmeert, je dan geen glitter ziet. Ook bij haarkrijt is het vaak zo dat als je het opbrengt op het haar dat je geen kleurverschil ziet. Maar in de set van Create it! doet alles het, wat de omschrijving zegt dat het hoort te doen.

Create it! Make-up Set

Dat betekent dat je eindeloos kunt variëren met de nagellak. Want één laagje nagellak is geel, twee laagjes is oranje. Een laagje nagellak is lichtgroen, drie laagjes is blauw. De lippenstift is blauw en roze; het ligt er net aan hoe het licht erop valt. En de oogschaduw, ook al is het een gloss, blijft eindeloos lang zitten. Supergoede kwaliteit.

Create it! Make-up Set

Leestip: Nagellak van Create It! voor prachtige nagels

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

8 comments

 1. kleindochter lise kan al uren in de spiegel zitten turen
  make uppen vind ze geweldig, het liefst met de spullen van haar mama

 2. Hier maak ik mijn twee kleindochters heel erg blij mee.
  Ze hebben zoveel moeite met wat er aan de hand is op het moment,dus zou hen hier graag mee willen troosten.
  Om privéredenen heb ik geen facebook, maar volg op Bloglovin.
  Heel graag doe ik mee.

  Iedereen veel sterkte en gezondheid gewenst in deze bizarre tijd.

 3. Mijn dochtertje begint make-up e.d. steeds interessanter te vinden. Ze wil ook heel graag nagellak, met dit setje komt dat helemaal goed! In deze tijden zou het een leuke bezigheid zijn.

 4. Dit is toch een pracht setje. En moet je zien die vingerspreiders fantastisch mooi. Daar kunnen we mee lachen en een hoop plezier mee maken. Heel leuke en mooi set.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.